Emma Watson och pojkvännen Leo Robinton
Leo Robinton är Emma Watsons nya pojkvän. - Foto: Stella Pictures, Twitter.

Leo Robinton är Emma Watsons nya pojkvän

"Harry Potter"-stjärnan Emma Watson har en ny kärlek i sitt liv! Han heter Leo Robinton, är 30 år gammal och kommer från Los Angeles.


Skådespelerskan Emma Watson, 30, har en ny pojkvän i sitt liv! Eller ny och ny – de har faktiskt dejtat i sex månader innan hans identitet nu avslöjats. 

Mannen som har fått Emma på fall heter Leo Robinton, 30. Leo med sina guldiga lockar är från Los Angeles och jobbar som affärsman.

Paret sågs hångla loss i London i oktober förra året, men då visste ingen riktigt vem han var. Nu har brittiska Daily Mail bekräftat att det är Leo som får Emmas hjärta att banka lite extra.

– Emma och Leo gjorde allt i sin makt för att hålla sitt förhållande hemligt. Efter att de fångats på bild när de kysstes i oktober så tog Leo bort alla sina sociala medier för att skydda deras romans. Men hans förhållande med Emma gick inte obemärkt förbi av hans kollegor, som blev chockade av att se Leo med en världskänd skådespelare, säger en källa till Daily Mail.

Emma Watsons nya pojkvän Leo Robinton. Bildkälla: Instagram/Leo Robinton

Jobbat med cannabis

En källa berättar vidare för Daily Mail att Emma redan har presenterat honom för sina föräldrar då förhållandet är "riktigt seriöst". 

Leo fick då träffa sina svärföräldrar Jacqueline och Chris på lyxrestaurangen The Ivy i London i december.

Tills i somras jobbade Leo på ett företag som är specialiserade på laglig cannabis. Precis som Emma är Leo politiskt intresserad och brinner för kvinnors rättigheter. 

År 2017 hyllade Leos syster Daisy sin bror på Twitter då han "rest land och rike runt för att stötta kvinnors rättigheter" på Women's March i Washington.

Grattis till kärleken!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!