Tisdag 19 Okt
Stockholm

Det här visste du inte om Nina Glimsells fötter: "Det är en gåta"

Dokusåpastjärnan Nina Glimsell har nyligen spelat in en frågestund tillsammans med pojkvännen Dennis Mlivic. Där pratar de bland annan om sitt förhållande – och Ninas fötter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Nina Glimsell, 26 och Dennis Mlivic, 21, träffade varandra under inspelningen av i Celebrity Ex On The Beach 2019. Snabbt slog det gnistor och tittarna har fått se kärleken blomstra mellan profilerna. 

Efter inspelningen åkte paret till Asien tillsammans och idag är de ihop. 

Nina ville vänta ett tag innan hon avslöjade vem hennes nya pojkvän är – men nu när det är ute så får Dennis synas flitigt på hennes Youtubekanal där de bland annat kört en rad frågestunder, 

Nina och Dennis svarar på en rad frågor. Bildkälla: Youtube

– Jag var den som sa jag älskar dig först. Men det var för att jag råkade säga det i farten när vi skildes åt, skrattar Nina i videon. 

– Det var ganska vågat av oss att dra till Asien efter att bara ha känt varandra i en och en halv månad. Men bra blev det ju, berättar Dennis. 

En fråga som Dennis får handlar om vilken skostorlek Nina har. Och trots det oväntade svaret så gör han det otroligt bra som svarar rätt. 

Dennis prickade in rätt svar – trots att det inte var svaret men tänkt sig. Bildkälla: Youtube

– Vilken storlek har jag på mina skor?, frågar Nina. 

– Du har 37 på ena foten och 38 på andra haha!, svarar Dennis. 

– Alltså detta låter supersjukt men är helt sant. Mina fötter är en gåta. Jag har en stor skillnad på dem. Dennis trodde mig inte tills jag visade honom en kväll, säger Nina. 

– Ja och det är det sjukaste jag sett, säger Dennis. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela