Elon Musk och Grimes har fått barn – delar unika bebisbilden

Miljardären Elon Musk och musikartisten Grimes har fått barn. Nu delar paret med sig av bilder på det nya tillskottet på nätet – och bilderna är minst sagt unika.


2018 skapade Tesla-grundaren Elon Musk, 48, och musikartisten Claire "Grimes" Boucher, 32, stora rubriker när de avslöjade att de var ett par. 

Paret träffades via Twitter där de öppet skickade kryptiska meddelanden till varandra – något som fick fansen att spekulera kring om de två dejtade.

Elon Musk och Claire Boucher på Met Galan 2018. Foto: Charles Sykes, AP

Bara några månader senare under den årliga Met Galan valde Musk och Boucher att bekräfta relationen genom att gå tillsammans. 

Avslöjade att de väntade barn 

I januari avslöjade Grimes att hon var gravid genom en Instagrambild.  På bilden syntes artisten med en gravidmage som hon photoshoppat ett foster på.

Foto: Instagram

Trots att artisten inte använde sig av någon bildtext, så bekräftade hon graviditeten i sitt kommentarsfält. Det dröjde inte länge förrän musikartisten också avslöjade att det var Elon Musk som var barnets pappa.  

Paret delar babylyckan på Twitter – med unik bild 

Inatt meddelade paret att bebisen anlänt. Och de valde att göra det genom att dela med sig av en bild på bebisen – med ett Instagramfilter på ansiktet.

Men det finns nog ingen som hade förväntat sig något mindre med tanke på barnets minst sagt excentriska föräldrar.

Paret delade en bild på sitt nyfödda barn. Foto: Elon Musk / Twitter
Elon Musk tillsammans med sin nyfödde bebis. Foto: Twitter.

Med det nyaste tillskottet blir Elon Musk pappa för sjätte gången – och Grimes förälder för första gången. 

Elon Musk gjorde nyligen flera märkliga inlägg på Twitter som fick Teslas aktier att rasa – med omkring 150 miljarder kronor.

Kolla in det här.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

idag 18:28

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?