Ida Warg och Alexander Pärleros hänger ut mäklare

Ida Warg berättar i en av sina Youtubevideos att hon och maken Alexander Pärleros hittade ett hus som de budade på – och vann. Trots det slutade det hela med att de förlorade huset – vilket gjorde dem rasande.


Ida Warg och Alexander Pärleros har på sina sociala medier sjungit högt om att de just nu är på jakt efter sitt drömhus. Hipp som happ så var de på visning i ett hus som de snabbt föll pladask för och gav sig direkt in i budgivningen. 

Men det hela gick inte som de tänkt sig. Enligt paret så halkade de på målsnöret – utan att egentligen förstå vad som hände, vilket Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

– Vi hittade ett hus som vi älskade. Vi gav oss därför in i budgivningen. Slutligen var det bara vi och den andra budgivaren kvar. Vi vinner tillslut budgivningen och mäklaren frågar när vi vill ha tillträde, så vi svarar 'den tionde augusti' då vi är tillbaka från semestern och kan börja renovera, berättar Ida. 

Ida Warg och Alexander Pärleros. Bildkälla: Stella Pictures

– Hon sa då att hon skulle meddela säljaren. Men efter cirka två timmar så har vi inte hört någonting från mäklaren så Alex messar henne och frågar hur det blir då vi ville signa dagen efter. Men fick då inget svar från den underbara, jävla mäklaren. Dagen efter fick Alex ett långt sms, säger Ida. 

Alexander fortsätter då. 

– Hon sa att det var på grund av att vi inte kunde ha tillträde i juli som vi inte fick den. Men hade vi vetat att det var det som gällde så hade vi ju tillträtt då?, säger han. 

"Gick säkert dit med fika"

Ida spekulerar vidare i hur det kom sig att de tappade huset till den andra köparen. 

– Antingen så kände säljaren de andra budgivarna. Eller så gick de andra till säljaren med fika, visade upp sitt barn och gjorde så att hon blev känslomässigt kära i dom. Eller så kände mäklaren de andra budgivarna och såg till att de fick köpa huset.

Tillsammans har paret podden "Sånt är livet". Bildkälla: Stella pictures

I poddavsnittet innan väljer även Alexander att gå hela vägen med ranten och namnge mäklarfirman.

– Nu har du hängt ut en mäklarfirma också, säger Ida. 

– Jag har träffat många bra mäklare på den firman. Men den här mäklaren var katastrof. 

– Jag vet inte om det stämmer men det ryktas om att köpare kan muta mäklarna med svarta pengar, fyller Ida i. 

Vissa lyssnare påstod sig veta vem kvinnan var.

Bildkälla: Bloggbevakning.se

Vi hoppas de får bättre lycka vid nästa drömhus!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.