- Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Anna Book om kaoset kring Erika Persson: "Dra åt helvete"

Gunilla Persson och dottern Erica Persson har under senaste veckorna tvingats ta emot hård kritik från sina följare. Detta har fått Anna Book att se rött. "Blir för mycket för den missunsamme", skriver hon bland annat.


Gunilla Persson, 61, är konstant ett namn på svenska folkets läppar och håller sig i rampljuset både på tv och på sociala medier. Utöver att dela med sig från sin vardag borta i Los Angeles tycker The Gunilla (som hon heter på Instagram) om att lägga upp bilder på dottern Erika Persson, 17, på sina sociala medier. 

Men detta har tagits emot med väldigt onda tungor. 

Under vissa av bilderna har det bildats stora hav av arga kommentarer från följare som anser att Erika är för lättklädd och för smal. 

En av bilderna som skapat starka reaktioner. Bildkälla: thegunilla/instagram

I en intervju med Expressen berättade nyligen Erika att hon inte tar åt sig utan mest tycker det är underhållande att folk väljer att lägga tid på att hata en tonårstjej. 

– Jag blir inte ledsen av kommentarerna, jag tycker de är väldigt underhållande. Det är väldigt kul att folk ägnar sin tid åt att hata en tonårstjej. Jag tycker på sätt och vis synd om dem, ifall det är dit deras liv har tagit dem. Det är väldigt sorgligt med vuxna kvinnor som ägnar tid åt att kommentera på unga tjejers bilder, sa hon i intervjun med Expressen.

Anna Book ryter ifrån – ordentligt

En annan som engagerat sig i hatstormen är Anna Book, 49. Anna såg nämligen rött när hon fick höra om påhoppen mot Erika – och det fick följarna sannerligen höra. 

"Det säger MER om dem som yttrar sig så, för man dömmer och känner andra efter sig själv och har man ett rubbat sätt att gå på folk så här - ja, då är man ta mig fan jävligt RUBBAD SJÄLV!!", skriver Anna. 

Anna Book. Bildkälla: Stella Pictures

Anna får nu även medhåll av många av Gunillas följare som tycker att hon sätter huvudet på spiken. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.