Bianca Ingrossos stöd till Emma Hellström i Ex on the beach

Emma Hellström har fått en hatstorm emot sig efter sitt deltagande i Ex on the beach. Men hon har även fått otroligt starkt stöd av många tittare – en av dom är Bianca Ingrosso.


Årets säsong av Celebrity Ex on the beach bedöms redan som den bästa svenska säsongen som gjorts och mycket har nog att göra med årets casting. Serien visas just nu på Dplay. 

I årets säsong ser vi nämligen gamla realitystjärnor som tittarna sett skapa kaos tidigare. Bland andra Nina Glimsell, Emma HellströmAdrijano ”Adde” MijanovicArvid StenbäckenAnna-Lisa Herascu och Sara Bolay.

Emma, Adde, Sara och Nina lyder starkt i år. Bildkälla: Dplay

Säsongen har kantats av starka känslor, fest, tårar och dejter – men framför allt av mycket kaos och mycket sex.

Men det började bara där.

Ett till kaos började nämligen efter att deltagarna kommit hem då alla chattgrupper, kommentarsfält och sociala medier var igång. 

En som fått sig en rejäl känga av det – det blev Emma Hellström

Stöttas av Bianca Ingrosso

Emma har på sina sociala medier berättat att hon mått väldigt dåligt av allt hat och att hon därför knappt  vill förväxlas med säsongen längre. Efter att hon en dag fått nog publicerade hon ett par klipp på sin Instagramstory där hon grät och berättade att hon fått nog av näthatet nu. En av de som fick syn på den storyn – var Bianca Ingrosso.

Bianca valde att skriva ett stöttande meddelande till Emma. Bildkälla: Stella Pictures

Efteråt så skrev hon ett kärleksfullt meddelande till Emma där hon förklarade att hon stöttas av tusentals. 

Bianca Ingrosso skrev ett DM till Emma. Bildkälla: Instagram

"Emma, lider med dig över alla vidriga människor som skriver ut sin skit. Du är grym och därmed fucking basta", skriver Bianca till Emma. 

Bianca själv har haft problem med näthat och det ledde bland annat till att hon la ned sin blogg. Mer om det kan du läsa här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!