Söndag 1 Aug
Stockholm

Känd tv-profil gripen vid sexköpsrazzia inatt

Tv-profil
Tv-profil gripen för sexköp. Foto:

En välkänd svensk tv-profil och entreprenör greps inatt under polisens razzia mot sexköpare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var natten mot fredagen som polisen genomförde en razzia mot flera sexköpare i Stockholm. Simon Häggström är en av de poliser som jobbade under nattens razzia och på Instagram skriver han mer om händelsen.

"Vaknar upp efter ett galet nattpass med enormt mycket att göra. Vi har slitit hårt och gripit flertalet män för att ha köpt sex. Trycket var så stort att flera av oss inte ens hade tid att få i oss lite mat under hela passet. Såhär dagen efter så är det några tankar som snurrar i mitt huvud. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån. Tar du dig rätten att köpa dig tillträde till en annan människas kropp så kommer vår målsättning alltid vara att gripa dig", skriver han på Instagram.

En välkänd tv-profil och entreprenör är en av de gripna männen. Enligt uppgifter till Expressen så misstänks den manliga profilen för att ha köpt sex av en kvinna från "ett av Europas fattigaste länder".

Stjärnan ska ha gripits i en lägenhet på Grevgatan på Östermalm. Där ska han ha betalat 1 500 kronor för sex, skriver Aftonbladet.

Artikeln uppdateras. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela