Torsdag 29 Jul
Stockholm

Ida Warg stred om samma hustomt som annan känd TV-profil

Ida Warg och Alexander Pärleros har under en längre tid varit på jakt efter sitt drömhus. Hittills har de haft motvind – men nu har det börjat vända.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Ida Warg och Alexander Pärleros har på sina sociala medier sjungit högt om att de just nu är på jakt efter sitt drömhus. Hipp som happ så var de på visning i ett hus som de snabbt föll pladask för och gav sig direkt in i budgivningen. 

Men det hela gick inte som de tänkt sig. Enligt paret så halkade de på målsnöret – utan att egentligen förstå vad som hände, vilket Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

– Vi hittade ett hus som vi älskade. Men trots att vi vann budgivningen så fick vi inte köpa det. Så nu litar jag ju inte på någon längre, berättade Ida. 

Efter incidenten gav sig paret ut för att leta vidare. Och äntligen så tycks lyckan ha landat i deras knä. De har nämligen köpt en tomt. 

Ida visar upp den nya tomten. Bildkälla: Youtube

Det är på Youtube som Ida visar upp den nya tomten och hon verkligen skiner som en sol när hon berättar om den glada nyheten. 

Ida Warg och Alexander Pärleros. Bildkälla: Stella Pictures

– Vi har blivit med tomt. Så jag ska äntligen få designa mitt drömhus. Men såklart gick det inte helt smärtfritt. Efter att fått reda på detta så slutade nämligen mäklaren att svara. Vilket gjorde mig väldigt orolig och jag kände att nej nu orkar jag inte mer – men sedan fick jag reda på att tystnaden berott på att mäklaren varit på barnkalas och inte haft tid att svara, berättar Ida i videon. 

Dagen efter när Alexander och Ida var och skrev under alla papper så fick de syn på en väldigt speciell sak. 

– Det var en annan kändis som har varit med i budgivningen. Jag skrev till den personen direkt efter och berättade att vi budat mot varandra och fan så dyrt det blev haha, berättar Ida. 

Men vem kändisen var – det avslöjar paret dock inte. 

Paret avslöjade nyligen hur dyr tomten blev och vart i Stockholm den ligger. Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela