Torsdag 29 Jul
Stockholm

Nicole Falciani efter uppbrottet från Saade: "Borde inte ha gjort det"

Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani och Eric Saade gick ut med att de brutit sin förlovning och gått skilda vägar. Nu delar Nicole med sig av känslorna efteråt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani skrev ut på sin Instagram att hon och fästmannen Eric Saade gjort slut. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under förra helgen, men så blev det alltså inte. 

"Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget.  Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget, skrev Nicole. 

Eric Saade och Nicole skulle egentligen ha gift sig under förra helgen. Bildkälla: Stella Pictures

På sin blogg har hon tackat för all kärlek folk har skickat och hon berättar även att hon valt att söka psykologhjälp. 

För att få tankarna på  annat håll valde Nicole att umgås med sin familj på ett SPA under helgen som bröllopet egentligen skulle ha ägt rum. Hon valde då att göra någonting som hon egentligen inte skulle. 

Nämligen att kolla vad det skulle bli för väder på platsen där bröllopet skulle ägt rum.

"Det har varit väldigt tufft psykiskt. Att veta, att nu skulle vi egentligen gift oss. Vi två skulle blivit en. Trots att jag inte borde ha gjort det, kollade jag vädret i Castiglione della Pescaia, där vårt bröllop skulle ägt rum. Strålande sol och +28. Varmaste dagen på det här året. Komiskt", skriver hon. 

Nicole och Eric träffades första gången för fem år sedan då Nicole skulle intervjua Eric. De träffades sedan på en date på restaurangen Grodan där de till en början inte alls klickade. Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela