Hailey-Bieber-om-forhallandet-med-Justin-Bieber
Hailey Bieber om förhållandet med Justin Bieber - Foto: Stella Pictures, Emojipedia (montage)

Hailey öppnar upp om svåra relationen med Justin Bieber

Hailey Bieber och Justin Bieber gifte sig i september 2018. Parets kärlekshistoria började dock tidigare än så och kantas av en hel del problem. Det berättar Hailey i realityprogrammet "The Biebers On Watch".


Hailey Bieber pekades ut som Justin Biebers flickvän redan 2014. Paret nekade dock till ryktet fram till 2016. 

Då gjorde Hailey och Justin förhållandet offentligt genom en pussbild på Instagram. 

Det här var bara början på ett stormigt av- och på förhållande där båda fick sina känslor sårade. 

"Försiktig när det kom till oss"

Det är i realityprogrammet "The Biebers On Watch" som Hailey öppnar upp sig om parets upp- och nedgångar. 

Hon förklarar att hon och Justin gjorde slut och blev tillsammans igen i flera omgångar. Till slut hittade paret tillbaks till varandra 2018. 

Då hade paret dejtat andra, och Hailey var tveksam till om förhållandet verkligen skulle fungera. 

– Det var konstigt eftersom vi hade varit isär under så lång tid. Jag var väldigt försiktig när det kom till oss, för jag tror att vi båda hade blivit ordentligt sårade av den andre tidigare, säger hon i ”The Biebers On Watch”.

Hon fortsätter: 

– Istället för att det blev det här stora fyrverkeriet och gnistor som flyger så var jag superdupernervös och osäker. Det tog tid för mig att inte tycka att det kändes konstigt.

Bildkälla: Stella Pictures

Skuldkänslor

Trots Haileys osäkerhet gick relationen fort fram. 

I juni 2018 började paret träffas igen, drygt en månad senare friade Justin och i september flyttade paret ihop samt gifte sig.

Allt var inte frid och fröjd för det. I programmet säger Hailey att hon jagades av skuldkänslor de första månaderna av äktenskapet. Över vad berättar hon inte.

– Under de första sex eller sju månaderna som gifta så plågades jag av skuldkänslor. Jag önskar att jag inte hade gjort det här, jag önskar att jag hade gått in i det här [relationen] med ett rent och blankt blad. 

Hon säger dock att alla misstag ledde fram till den relationen hon har med Justin idag, och att hon därför ändå är tacksam. 

Läs även: Justin Bieber förstörd av drogerna – tvingas sova i syrgaskammare

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.