Lördag 24 Jul
Stockholm

Elin Härkönens besked om känslorna för Paolo Roberto

Paolo Roberto och Elin Härkönen
Paolo Roberto och Elin Härkönen. Foto:

Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen tackar för det fina stöd hon har fått – men sätter också ner foten mot de som skriver hatkommentarer till henne. "Man kan inte sluta älska en människa från en dag till en annan", skriver Elin.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paolo Roberto, 51, greps den 15 maj utanför en lägenhet på Grevgatan 10 på Östermalm. I lägenheten hade han köpt sex av en kvinna från ett av Europas fattigaste länder.

– Du köper en annan kvinnas kropp. Säkert någon som är dit-tvingad. Hon är ju inte där för att det är jättetrevligt, sa Paolo i en intervju med TV4:s Jenny Strömstedt.

Paolo ska nu utredas för oaktsam våldtäkt, ett brott som kan ge fyra års fängelse.

Paolo Roberto erkände att han hade köpt sex. Bildkälla: TV4

"Aldrig känt mig så tom"

För Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen, 25, kom det som en total chock.

"Aldrig känt mig så tom", skrev hon på Instagram samma dag som Paolo erkände att han hade köpt sex.

Efter Paolos sexköp så har Elin mötts av mängder av peppande och fina ord från tusentals människor. Svenska kändisar som Annica Englund, Alexander Pärleros, Anna Toledano Book, Miriam Bryant, Izabella Scorupco och Laila Bagge skickade även de värmande kommenterar till Elin.

Nyligen skrev Nyheter24 dessutom om hur just Laila Bagge bjöd Elin på en härlig slottshelg.

Paolo Roberto och Elin Härkönen. Bildkälla: Instagram/breakitandyouwillmakeit

Det har nu gått lite mer än två veckor sedan Paolo greps efter sexköpet, och Elin har fått fortsatt stöd från sina vänner och fans. Men även en del elaka kommentarer. I sin blogg skriver nu Elin:

"Man kan inte sluta älska en människa från en dag till en annan.... om det vore så enkelt, ja då är det inte kärlek. Ni som skriver livsråd till mig och får det att låta så enkelt, tänk till en gång till är ni snälla", skriver hon och fortsätter:

"Varenda en av oss är unik, våra liv skiljer sig från varandra, våra relationer likaså. Den relation du har med någon annan kan ingen annan än du förstå. Man kan försöka förstå, men man kan aldrig veta", skriver Elin.

Elin Härkönen. Bildkälla: Instagram/breakitandyouwillmakeit

"Kaos i mitt huvud"

Hon tackar för all kärlek och stöd hon har fått, men ber de som skriver elaka kommentarer och hatmeddelanden att tänka till.

"Just nu är det kaos i mitt huvud, men jag står upp och tar en dag i taget. Livet är nu", avslutar Elin sitt blogginlägg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela