Torsdag 29 Jul
Stockholm

Laila Bagges fina gest till Elin Härkönen: "Så tacksam"

Elin Härkönen och Laila Bagge
Elin Härkönen och Laila Bagge. Foto:

Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen har haft en tuff period efter att det stod klart att Paolo hade köpt sex. Nu berättar Elin om vännen Laila Bagges fina gest.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paolo Roberto, 51, greps den 15 maj utanför en lägenhet på Grevgatan 10 på Östermalm. I lägenheten hade han köpt sex av en kvinna från ett av Europas fattigaste länder.

– Du köper en annan kvinnas kropp. Säkert någon som är dit-tvingad. Hon är ju inte där för att det är jättetrevligt, sa Paolo i en intervju med TV4:s Jenny Strömstedt.

Paolo ska nu utredas för oaktsam våldtäkt, ett brott som kan ge fyra års fängelse.

Paolo Roberto erkände att han hade köpt sex. Bildkälla: TV4

För Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen, 25, kom det som en total chock.

"Aldrig känt mig så tom", skrev hon på Instagram samma dag som Paolo erkände att han hade köpt sex.

Efter Paolos sexköp så har Elin mötts av mängder av peppande och fina ord från tusentals människor. Svenska kändisar som Annica Englund, Alexander Pärleros, Anna Toledano Book, Miriam Bryant, Izabella Scorupco och Laila Bagge skickade även de värmande kommenterar till Elin.

Elin Härkönen. Bildkälla: Instagram/breakitandyouwillmakeit

Slottshelg med Laila Bagge och Korosh

I sin blogg berättar nu Elin att hon i helgen blev bortbjuden på en slottshelg med just Laila Bagge.

"När man känner för att göra absolut INGENTING,  ja det är då man oftast behöver det som mest. Så tacksam att jag har så fina vänner i mitt liv. Extra tacksam vid tuffa perioder som nu. Extra tydligt blir det vilka som verkligen finns där, stöttar och peppar", skriver Elin i sin blogg och fortsätter:

"Blev bortbjuden i helgen av en fantastisk person. Hon tyckte jag behövde komma bort en stund och tänka på annat. Jag ville, men orkade egentligen inte. Men så tänkte jag en gång till... livet är nu. Det blir inte bättre av att jag stannar hemma".

Elin, Laila och Lailas sambo Korosh Kananian var alla ute på det vackra Garpenbergs Slott i Dalarna. Där blev det mängder av god mat, frisk luft, sällskapsspel och mycket skratt.

I bloggen visar Elin hur hon tillsammans med Laila bland annat har ägnat sig åt lerduvsskytte.

"Haft en skön helt mitt ute i ingenstans med fint sällskap. Det var bra för min själ. Så tacksam", skriver Elin i sin blogg.

Även Laila verkade nöjd med den mysiga slottshelgen.

"Haft en riktigt härlig helg här på Garpenbergs Slott med underbar miljö och mat! Allt är ju avbokat på grund av Corona, så stället har vi i stort sett haft för oss själva!", skrev Laila på Instagram. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela