Jennifer Aniston
Jennifer Aniston säljer sin gamla nakenbild.

Nu säljer Jennifer Aniston sin 24 år gamla nakenbild

Det var för 24 år sedan som fotografen Mark Seliger förevigade sin (nakna) vän Jennifer Aniston på bild. Nu har Jennifer Aniston bestämt sig för att sälja nakenbilden.


Nu säljer skådespelerskan Jennifer Aniston, 51, sin berömda nakenbild från 1995. Den svartvita bilden är tagen av Anistons nära vän Mark Seliger. Bilden visar hur Aniston poserar komplett naken – utan en tråd på kroppen.

När bilden togs var Aniston 26 år gammal och hade precis slagit igenom som den charmiga karaktären Rachel Green i "Vänner".

Därför säljer Jennifer Aniston bilden

På Instagram avslöjar nu Aniston att hon och Seliger har bestämt sig för att sälja bilden – och pengarna går givetvis till välgörenhet. Fotot på Aniston är ett av 25 porträtt som auktioneras ut på anrika auktionsfirman Christie's. 

Andra av Seligers bilder föreställer stjärnor som Leonardo DiCaprio, Billie Eilish och Snoop Dogg, skriver norska Dagbladet.

"100 procent av intäkterna går till Naf Clinics, en organisation som ordnar gratis coronatester för de som är mindre bemedlade", skriver Aniston bland annat på Instagram.

"Vacker bild. Vacker kvinna", skriver Anistons skådespelarkollegan Rita Wilson. Även Olivia Wilde hyllar bilden på Aniston.

"Se på vackra dig", skriver Wilde.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!