- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Magdalena Graafs operation uppskjuten: "Vågade inte chansa"

Det var under måndagen som Magdalena Graaf skulle åka in till sjukhuset för operation. Men det hela ställdes in i sista sekunden.


Magdalena Graaf, 44, skulle opereras under måndagen denna vecka. Magdalena ska göra en så kallad "Ablation" som är en behandlingsmetod mot olika typer av hjärtklappning. 

Hon har på sin blogg skrivit i tidigare inlägg att hon varit något nervös inför det hela. 

"Har du gjort en ablation. Berätta gärna vad jag har framför mig (både bra och dåligt). En vän till mig låg i sju timmar, och de sprutade i henne hormoner för att hetsa hjärtat. Lät såååå läskigt"

"Lördag och söndag åker jag hem till huset och gör helg med alla pojkarna. Vill gärna träffa dem innan operationen på måndag. Med min jäkla otur så lär jag ju dö på kuppen haha", skrev hon bland annat. 

Magdalenas operation sköts upp på grund av sjukdom. Bildkälla: Stella Pictures

Men det hela slutade med att operationen inte blev av. Detta på grund av att Maggan kände sig sjuk och vågade därför inte åka in på grund av rådande pandemi. 

Hon hoppas därför att det är pollenallergi och ingenting annat.

"Operationen ställdes in idag. Kände mig trött, snuvig och svullen i lördagsmorse. Charlie har varit rosslig en längre tid. Är säkert allergi, men vågar INTE chansa. Pratade med avdelningen och vi bestämde att skjuta upp det tills jag är helt hundra igen.Vill inte riskera att smitta någon annan, eller bli sämre själv såklart", skrev hon i sitt senaste inlägg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

Indieartister växer på Spotify

2 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.