Erik Saades Instagramcomeback – efter uppbrottet från Nicole

Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani skrev ut på sin Instagram att hon och Erik Saade gått skilda vägar. Profilerna skulle egentligen ha gift sig för ett par helger sedan.


Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani skrev ut på sin Instagram att hon och fästmannen Eric Saade gjort slut. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under förrförra helgen, men så blev det alltså inte. 

"Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget.  Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget, skrev Nicole. 

Eric Saade och Nicole skulle egentligen ha gift sig under förra helgen. Bildkälla: Stella Pictures

För att få tankarna på  annat håll valde Nicole att umgås med sin familj på ett spa under helgen som bröllopet egentligen skulle ha ägt rum. Hon valde då att göra någonting som hon egentligen inte skulle. 

Nämligen att kolla vad det skulle bli för väder på platsen där bröllopet skulle ägt rum.

"Det har varit väldigt tufft psykiskt. Att veta, att nu skulle vi egentligen gift oss. Vi två skulle blivit en. Trots att jag inte borde ha gjort det, kollade jag vädret i Castiglione della Pescaia, där vårt bröllop skulle ägt rum. Strålande sol och +28. Varmaste dagen på det här året. Komiskt", skriver hon

Från Erics håll har det varit tyst på sociala medier – tills nu.

Nu är Saade nämligen tillbaka på sociala medier och har synts umgås med Josefine Caarles ex-pojkvän Leo Österholm Zuffanelli.

Eric och Leo syns hänga på Instagram. Bildkälla: Leo Österholm Zuffanelli Instagram

Duon syns hänga flitigt Eric ser ut att ha haft ett par riktigt fina dagar tillsammans med honom och andra kända profiler i Stockholms skärgård.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".