Tisdag 30 Nov
Stockholm

Tova Helgesson om sina nakenbilder på OnlyFans: "Skäms"

Tova Helgesson
Tova Helgesson. Foto:

Youtubern Tova Helgesson sålde nakenbilder för 200 kronor på OnlyFans. Men det var inte hennes egna bilder. Nu svarar Tova på den massiva kritiken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i slutet av maj som Bloggbevaknig rapporterade att influencerprofilen och Youtubern Tova Helgesson, 21, sålde nakenbilder på sig själv för 200 kronor via OnlyFans.

"Kan ni sluta döma mig, att jag har valt att lägga upp lite lättklädda bilder nu betyder inte att det ändrar mig som person utan vi har kommit så här långt i det här samhället nu att man ska få göra hur man vill med sin kropp. Så låt mig vara helt enkelt", menade Tova då.

Problemet var bara att det inte var hennes egna bilder. Tova hade redigerat in sitt ansikte på en annan kvinnas nakna kropp.

Tova sålde nakenbilder på Onlyfans. Bildkälla: Instagram/tovahelgesson, Bloggbevakning

"Det är vidrigt"

På sin Youtube-kanal – där Tova har nästan en halv miljon prenumeranter – säger Tova nu att det hela var ett prank och att hon är medveten om att hon har gått över gränsen.

– Jag vet att jag har gjort fel. Det är pinsamt och jag skäms. Det är vidrigt rent ut sagt, säger Tova i en ny video.

– Jag är så jävulskt besviken på mig själv som inte skötte det här snyggare, säger Tova vidare.

Tova Helgesson ångrar sitt prank. Bildkälla: Youtube/Tova Helgesson

Fått dödshot 

Bloggbevakning skriver att Tova har fått flera hot som bland annat handlat om att hon ska "misshandlas", "våldtas" eller "dödas". I kommentarsfältet under Tovas senaste video så får hon nu stöd från sina fans.

Några reaktioner lyder: 

"Du tar ansvar för ditt misstag, och det syns att du är ångerfull. Men du förtjänar inte hat och absolut inte att bli misshandlad. Om någon hotar dig så måste du polisanmäla".

"Kritik är okej men hat är inte okej! Alla gör fel i livet, nu vet du om ditt misstag och gör allt du kan för att rätta till det"

"Alla gör misstag, och även om det var väldigt väldigt fel av dig så vet jag att du inte riktigt tänkte dig för, och du förtjänar inte att bli misshandlad eller skadad på något sätt."

Kommentera
Kopiera länk
Dela