Lördag 27 Nov
Stockholm

Isabella Löwengrips mamma anmäler dotterns intervju: "Kränkande"

Camilla och Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrips mamma Camilla anmäler Söndagsintervjun. Foto:

I Söndagsintervjun i P1 så riktade Isabella Löwengrip kritik mot sina föräldrar och menade att det förekom "alkohol och misshandel". Nu har Isabellas mamma Camilla Löwengrip anmält programmet till Granskningsnämnden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 17 maj sändes Söndagsintervjun i P1 med bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, som gäst. I intervjun riktade Isabella kritik mot både sin mamma Camilla Löwengrip och sin pappa Per Rydberg.

– Där trygghet ska vara finns det ingen trygghet. Varken mamma eller pappa tog emot mig, de fanns inte där, de stod inte bakom mig eller runt mig, sa Isabella.

Hon menade också att föräldrarna hade sina egna problem och att det ska ha förekommit både alkohol och misshandel.

– Det var ju problem med alkohol när jag växte upp, det var problem med olika typer av misshandel både fysiskt och psykiskt, sa Isabella.

Isabella Löwengrip riktade kritik mot sina föräldrar. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Anmäler programmet: "Djupt kränkande"

Nu har Isabellas mamma Camilla Löwengrip anmält programmet till Granskningsnämnden. I anmälan, som skickades in den 29 maj, står att läsa:

”I programmet intervjuas min dotter Isabella Löwengrip. Delar av programmet är djupt kränkande och misskrediterande för vår familj, då det enbart är vi som heter Löwengrip, därmed lätt att veta veta vem/vilka vi är, men även Isabellas fars familj har lidit svårt. Det är ett intrång i vårt privatliv där vi inte fått någon som helst chans att rentvå oss eller komma med vårt perspektiv”, skriver Camilla Löwengrip i anmälan som Bloggbevakning har tagit del av.

Camilla Löwengrip tycker att programmet är djupt kränkande. Bildkälla: Stella Pictures

”Isabella har en egen agenda och enbart Isabellas ord för höras oemotsagt, och detta på en skattefinansierad kanal som säger sig vara opartisk och oberoende av privata särintressen”, skriver Camilla vidare.

Isabella Löwengrip med sin pappa Per Rydberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Avföljt Isabella på Instagram

För bara några månader sedan så sökte Isabella tröst hemma hos sin mamma, något som hon då skrev om i sin blogg.

"Om jag ska försöka se något positivt med krisen så är det att jag har sänkt garden till människor som finns runt om mig och upptäckt att jag faktiskt är älskad", skrev Isabella då.

Men vi gissar att stämningen mellan Isabella och hennes mamma har försämrats sedan Söndagsintervjun. På Instagram har mamman nämligen avföljt Isabella. Isabella i sin tur följer fortfarande sin mamma.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Isabellas pappa Per Rydberg svarade på sin dotters kritik. Läs mer här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela