Nicole Falciani om uppbrottet från Saade: "Som om ingenting har hänt"

Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani skrev ut på sin Instagram att hon och Erik Saade gått skilda vägar. Nu uppdaterar hon sina följare om sitt mående.


Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani skrev ut på sin Instagram att hon och fästmannen Eric Saade gjort slut. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under förrförra helgen, men så blev det alltså inte. 

Eric och Nicole skulle ha gift sig för ett par veckor sedan. Bildkälla: Stella pictures

"Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget.  Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget, skrev Nicole. 

Från Erics håll har det varit tyst på sociala medier – tills nu.

Nu är Saade nämligen tillbaka på sociala medier och har synts umgås med Josefine Caarles ex-pojkvän Leo Österholm Zuffanelli.

Eric och Leo syns hänga på Instagram. Bildkälla: Leo Österholm Zuffanelli Instagram

Duon syns hänga flitigt Eric ser ut att ha haft ett par riktigt fina dagar tillsammans med honom och andra kända profiler i Stockholms skärgård.

Men för Nicole är läget annorlunda. 

"Hela min värld har rasat"

På sin blogg har hon nu skrivit ett inlägg där hon berättar om sitt mående. Hon skriver att livet måste gå  vidare – men att hon inte riktigt förstår hur det ska kunna göra det. 

Nicole ser till att uppdatera sina oroliga följare om sitt mående. Bildkälla: Stella Pictures

"Hur ska jag göra det här. Hur bloggar jag efter det här. Hur ska uppdateringen i mina kanaler se ut? Hur kan jag låtsas som ingenting när hela min värld raserat. Kanske är det svaret. Att bara fortsätta. Allas liv bara fortsätter som om ingenting har hänt, trots att allt har hänt. Vill bara ställa mig upp och skrika, men livet går verkligen vidare. Det är ledsamt på något sätt. Hur livet går vidare trots att jag varit med om något som förmodligen kommer forma hela mitt liv. Men jag antar att det är så. Livet fortsätter. Och man måste bara leva", skriver hon. 

I kommentarsfältet möter hon starkt stöd från sina följare som överöser henne med kärlek. 

Mer: Erik Saades Instagramcomeback – efter uppbrottet från Nicole

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!