Eric Saades första ord om uppbrottet: "Jag lämnade"

Det var för dryga månaden sedan som det kom fram att Eric Saade och Nicole Falciani brutit sin förlovning och gjort slut. Nicole har skrivit en del om det – men från Erics håll har det varit tyst.


Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani skrev ut på sin Instagram att hon och fästmannen Eric Saade gjort slut. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under förrförra helgen, men så blev det alltså inte. 

Eric och Nicole skulle ha gift sig för ett par veckor sedan. Bildkälla: Stella pictures

"Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget.  Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget, skrev Nicole. 

Från Erics håll har det varit tyst på sociala medier – tills nu.

Saade är nämligen tillbaka på sociala medier och har synts umgås med Josefine Caarles ex-pojkvän Leo Österholm Zuffanelli.

Eric och Leo syns hänga på Instagram. Bildkälla: Leo Österholm Zuffanelli Instagram

Utöver det så valde han nyligen att skriva ut ett meddelande till sina följare som handlade om just uppbrottet från Nicole. Där bekräftar han att han lämnade relationen. 

"Hej allihopa. Vissa förstår kanske varför jag varit frånvarande… Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig”, skriver han och fortsätter.
”Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole. Hörs snart. /E”, löd meddelandet. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

igår 14:36
Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".