Söndag 1 Aug
Stockholm

Anna Books ilska mot Pernilla Wahlgren: "Tar inte mer skit nu"

Pernilla Wahlgren och Anna Book
Pernilla Wahlgren och Anna Book har råkat i luven på varandra. Foto: Stella Pictures.

Anna Book och Pernilla Wahlgrens infekterade bråk fortsätter – och nu har Anna Book fått nog av Pernillas kommentarer. "Jag tar inte mer skit nu", skriver Anna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i våras som Anna Book, 49, och Pernilla Wahlgren, 52, började bråka med varandra på Instagram. Pernilla ifrågasatte Annas användande av filter på sina selfies – och därefter var bråket ett faktum.

”Men snälla. Nu måste jag reagera. Det är helt okej att använda olika filter om man tycker det är kul. Men då får man också ta att vissa som ser bilden kommenterar detta, och stå för det. Vissa av dina bilder har ju ett hitte på-filter som barn mest brukar använda", skrev Pernilla bland annat. 

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna svarade då att hennes bilder var suddiga på grund av hennes trasiga mobil, och hon rasade över att bli kallad för lögnare.

Det infekterade bråket har fortsatt sedan dess, och det hela tog sig en ny vändning för några dagar sedan. 

Då la Pernillas bror Linus Wahlgren ut en bild på sig själv med sin dotter. Pernilla kommenterade då "Taskigt att sno Anna Books filter!", varpå Linus ironiskt svarade "Du är bara en bitterkärring".

Pernilla Wahlgren kommenterade att det var "taskigt att sno Anna Books filter". Bildkälla: Instagram

"Jag kommer inte ta mer skit nu"

I ett längre inlägg på Instagram så skriver nu Anna om sina känslor och tankar kring Pernillas nya pik.

"Andras röster skriker nu återigen åt mig, att JAG är falsk, patetisk, pinsam och uppmärksamhetskåt. Allt detta sker nu på grund av EN persons val att gå på mig om filtrets vara eller icke vara", skrev Anna på sin Instagram och fortsatte med en hård hälsning

"Det räcker nu! Jag kommer inte ta mer skit nu! Gör om och gör rätt för dig".

Hälsade på Pernillas ex-svärföräldrar

I samma veva åkte Anna hem till Pernillas tidigare svärföräldrar Carmine Ingrosso, 75, och Carmina "Melina" Ingrosso, 75. De är föräldrar till Pernillas ex-make Emilio Ingrosso, 54.

På Instagram Story la Anna ut en serie bilder från sitt besök hos Carmine och Melina, något som Bloggbevakning har rapporterat om. På sin Instagram Story delade Anna bland annat en hälsning från Melina till sina barnbarn. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Bianca visade stöd för Anna under hennes bråk med Pernilla. Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela