Anna-Lisa Herascus oväntade sexbesked med Adde – efter inspelningen

Det är i podden "Sweet but psycho" som Anna-Lisa Herascu avslöjar både det ena och det andra. Bland annat berättar hon om hennes och Adrijano ”Adde” Mijanovics relation idag.


Celebrity Ex on the beach är i full gång och årets säsong har levererat mer sex, drama och känslor än någonsin tidigare. Ett av årets stjärnskott till deltagare är Anna-Lisa Herascu som tidigare varit med hela två gånger. Varje gång har tittarna kunnat följa hennes och Adrijano ”Adde” Mijanovics stormiga relation där de tagit i tu med alla sina relationsproblem på bästa sändningstid.

Tredje gången gillt för Anna-Lisa. Bildkälla: Dplay

Men i år var det annorlunda. In i Celebrity Ex on the beach stegar en ny Anna-Lisa in som denna gången var starkare än någonsin. 

– Jag är här för att förklara för Adde att det är slut och att vi framöver bara kommer att vara vänner. 

Adde gjorde allt i sin makt med uppvaktningar och lovord för att vinna tillbaka Anna-Lisa – men utan att lyckas. 

"Vad fan tror du att du gör?" sa Anna-Lisa till Adde som försökte lägga sig i stora skeden som in the good old days. Bildkälla: Dplay

I podden "Sweet but psycho" berättar nu Anna-Lisa om hur ex-parets relation ser ut idag.

– Vi är inte tillsammans utan bara väldigt goda vänner. Vi pratar i telefonen nästan varje dag och hörs liksom ofta. Men vi bor inte heller längre tillsammans, säger hon. 

När hon sedan får frågan "Berätta vem den sista du hade sex med var?" så chockar hon tjejerna med sitt svar. 

– Det var faktiskt Adde, säger hon. 

– Men va, när var det här?, frågar Josephine Qvist

– Det var för sex månader sedan och jag har verkligen inte varit sugen på sista tiden, avslutar Anna-Lisa. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".