Söndag 25 Jul
Stockholm

Nicole Falciani om uppbrottet från Eric Saade: "Vill inte vara hans vän"

Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani och Eric Saade gick ut med att de brutit sin förlovning och att deras planerade bröllop i Italien inte skulle komma att bli av.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani skrev ut på sin Instagram att hon och fästmannen Eric Saade gjort slut. Paret hade planerat att gifta sig i Italien för drygt en månad sedan, men så blev det alltså inte. 

Eric och Nicole skulle ha gift sig för ett par veckor sedan. Bildkälla: Stella pictures

"Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget.  Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget, skrev Nicole på sin Instagram. 

Erik skrev:

"Hej allihopa. Vissa förstår kanske varför jag varit frånvarande… Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig”, skriver han och fortsätter.”Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole. Hörs snart. /E”.

Eric Saade och Nicole Falciani gick skilda vägar i maj. Bildkälla: Stella Pictures.

"Vill inte ha honom som vän"

Nyligen gästade Nicole två poddar där hon berättade om uppbrottet, vilket Hänt var först med att uppmärksamma. Poddarna var Gott folk och Bathina – en podcast.

Där bekräftar hon att nu att ex-paret inte direkt skildes åt som vänner utan att hon snarare känner en ilska mot Eric och inte vill vara hans vän.

– Det var han som gjorde slut med mig. Det är väl därför min ilska är mot honom. Jag tycker väl problemet är, och det tycker väl väldigt många är problemet, att man väntar inte så länge med att göra slut. När man egentligen skulle gift sig. Det är väl det jag tycker är huvudproblemet, säger hon och fortsätter:

– Vi är inte ovänner, men jag känner bara att jag vill inte ha dig som vän, avslutar hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela