Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paolo Roberto sparkades – hon tar över Farmen

- 24/06/2020, 08:34 -

Paolo Roberto sparkades från TV4 efter att han erkänt sexköp. Nu har TV4 avslöjat vem som blir ny programledare för populära programmet Farmen.

Det var i mitten av maj som TV4 profilen Paolo Roberto, 51, greps i en razzia utanför en lägenhet på den exklusiva adressen Grevgatan på Östermalm i Stockholm och senare erkände han sexköp

Han sparkades då från TV4 och förlorade även då sitt jobb som programledare för det populära programmet Farmen

Paolo Roberto
Paolo Roberto var tidigare programledare för Farmen. Bildkälla: Press/TV4

Fram tills idag har det varit tyst från TV4 om vem som kommer ta över stafettpinnen efter Paolo, men i onsdagens Nyhetsmorgon avslöjades det vem som blir den nya programledaren. 

Det blir TV4-profilen Anna Brolin, 40, som nu tar över jobbet.

– Superpirrigt och jättespännande, vilket sommaräventyr man ska få vara med om och backa bandet hundra år i tiden, det ska bli jättehäftigt, säger hon i Nyhetsmorgon.

Anna Brolin
Anna Brolin blir ny programledare för Farmen. Bildkälla: Christine Olsson/TT

I Nyhetsmorgon tog man upp att Anna Brolin tidigare varit rädd för många av de djur som gästat programmet när Anna befunnit sig i studion. 

– Det är verkligen upp till bevis. Jag ser det som min egen kbt-terapi att vara så här nära djur. Jag kommer bli rädd om en ko närmar sig, säger hon. 

Anna Brolin har tidigare lett flera sportgalor för kanalen och även programmet Biggest Loser i systerkanalen Sjuan. 

Läs även om vilket straff Paolo Roberto kan få efter sexköpet.