Söndag 5 Dec
Stockholm

Carolina Gynning om gynekologens ord: "Så j*vla härligt"

Det är i programmet "Intim md björken" med Martin Björk som Carolina Gynning delar med sig av både det ena och det andra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i början av april 2019 som Carolina Gynning, 41, började dejta Viktor Philipson, 34. I sin podcast berättade Gynning att hon var så kär att hon går på moln.

"Du gör mig så extremt lycklig Hade inte ens kunnat drömma om att hitta någon som dig", skrev Carolina om sin kärlek i maj förra året.

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures

Carolina har i sin podcast berättat att de fick kontakt via en gemensam vän, och att de började höras på sms. De sågs senare på en restaurang med ett gäng vänner.

– Det var love at first sight, sa hon då. 

För någon månad sedan tog relationen slut – men på Gynnings sociala medier ser hon minst sagt ut att må finfint. 

Bland annat var hon nyligen med och gästade Martin Björks program "Intim med Björken", där hon delade med sig av lite smått och gott. 

Carolina gästar Intim med Björken. Bildkälla: Youtube

– Det är så jävla skönt att vara över 40 nu. Man skiter i vad folk tycker och kan göra precis vad fan man vill, sa hon. 

Hon och Martin kom även in på att hon nyligen varit hos Gynekologen där hon enligt henne själv fick ett glädjande besked. 

– Jag fick höra att jag såg ut som en 18-åring där nere? Det var lite konstigt men rätt skönt att höra ändå, skrattade Carolina. 

Gynning berättade även lite om hur hon tänker kring sitt dejtingliv. Martin frågade nämligen om det är värt att dejta bad boys när det alltid slutar med att det går åt helvete.

– Ja... du har så otroligt bra sex. Det är fan i mig värt det. Du ser ju hur jag mår nu, nu gick det åt helvete igen man här sitter jag – superglad och lycklig. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela