Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paolo Roberto pratar om flickvännen Elin Härkönen – på Instagram

- 03/07/2020, 09:57 -

Det är på Instagram som Paolo Roberto nu nämner Elin Härkönen för första gången sedan sexsköp-skandalen.

Paolo Roberto, 51, greps den 15 maj utanför en lägenhet på Grevgatan 10 på Östermalm. I lägenheten hade han köpt sex av en kvinna från ett av Europas fattigaste länder.

– Du köper en annan kvinnas kropp. Säkert någon som är dit-tvingad. Hon är ju inte där för att det är jättetrevligt, sa Paolo i en intervju med TV4:s Jenny Strömstedt.

Paolo utredas nu för oaktsam våldtäkt, ett brott som kan ge fyra års fängelse. 

Flickvännens ord

Många har skrivit och visat stöd för hans flickvän Elin Härkönen som då och då valt att uppdatera sina följare om sitt mående. Huruvida hon och Paolo fortfarande är tillsammans är fortfarande oklart. 

Paolo Roberto och Elin Härkönen. Bildkälla: Instagram/breakitandyouwillmakeit

"Man kan inte sluta älska en människa från en dag till en annan.... om det vore så enkelt, ja då är det inte kärlek. Ni som skriver livsråd till mig och får det att låta så enkelt, tänk till en gång till är ni snälla"

"Varenda en av oss är unik, våra liv skiljer sig från varandra, våra relationer likaså. Den relation du har med någon annan kan ingen annan än du förstå. Man kan försöka förstå, men man kan aldrig veta", skrev Elin.

I en intervju med TV4 så erkände Paolo Roberto att han hade köpt sex. Bildkälla: TV4

Från Paolos sida har det  varit relativt tyst.  

Men nu är han tillbaka på Instagram med sina sedvanliga träningsvideos där han gör yoga, springer och står på huvudet. Och i en av sina senaste videos nämner han Elin. 

I Paolos senaste video nämner han Elin. Men han fick snabbt mothugg av en följare som skrev "Elin är bättre än dig på det där". Bildkälla: 1paolo2

"Vill ni ha hela pass för handstående så har Breakitandyouwillmake it live-pass på Facebook", skrev han. 

Paolo har tidigare inte taggat eller nämnt Elin i tidigare inlägg, vilket Hänt var först med att uppmärksamma.