Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Saade skrev om bröllopslåten till uppbrottslåt – Nicole: "Tråkigt"

- 14/07/2020, 12:19 -

Det var i maj månad som Nicole Falciani, 23, meddelade att förhållandet mellan henne och pojkvännen Eric Saade, 29, var över. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under sommaren, men förlovningen bröts och bröllopet ställdes in.

Bröllopet var redan uppskjutet till september, på grund av coronapandemin, men Falciani hade haft sin möhippa, designat sin klänning i en bröllopskollektion för Bubbleroom och allt var fixat och klart. 

" När han sa att han ville göra slut trodde jag bokstavligt talat att jag skulle dö". Bildkälla: Stella Pictures

Men så plötsligt berättar Eric att han vill göra slut. 

– När han sa att han ville göra slut trodde jag bokstavligt talat att jag skulle dö. Det gjorde fysiskt ont i kroppen. Jag fick svårt att andas och fick ett tryck över bröstet. De första veckorna försökte jag bara överleva. Det är ingen som har dött av hjärtesorg, men jag kände att jag skulle göra det, berättar hon i en intervju med Elle.

"Skrev om bröllopslåten"

I samma intervju berättar Nicole att Saades nysläppta låt "Nån som du" egentligen var parets bröllopslåt som Eric skrivit till Nicole. Men som han efter uppbrottet skrev om till uppbrottslåt. 

Hon menar att det kanske hade varit mer rimligt att skriva en helt ny låt när den gamla texten är "deras låt". 

Låten var tänkt att ha som bröllopslåt. Bildkälla: Stella Pictures

"När jag fick veta att han skulle göra det kändes det jobbigt, mest för att jag inte hade någon aning om vad som skulle sägas. Sen kan jag inte sticka under stol med att det är en väldigt fin låt, men det känns tråkigt att det egentligen var vår bröllopslåt som han bara skrivit om. På något sätt önskar jag att han hade skrivit en ny. Det här var ju vår låt", skriver hon. 

Läs hela intervjun här.