Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos starka ord om pappa Emilio: "Gråtit och kämpat"

- 16/07/2020, 11:23 -

Det är på sin Instagram som Bianca Ingrosso publicerat ett inlägg där hon hyllar sin pappa Emilio Ingrosso. Och det är minst sagt fint.

Bianca Ingrosso, 25, och Emilio Ingrosso, 55, har idag en väldigt nära relation. 

I Wahlgrens värld har tittarna flertalet gånger fått se Emilio ge Bianca råd och hjälp om bland annat hennes och pojkvännen Phillipes Cohens förhållande

Emilio fanns där som stöd för Bianca när hon tävlade i Let's Dance. Bildkälla: Stella Pictures

– Gör han slut med dig en enda gång till så kan du hälsa honom att han inte längre är välkommen i en här familjen, sa han då. 

Men det hela fick Emilio berätta för Phillipe själv. De gick nämligen och tog sin en fika för att prata igenom allt.

"Gråtit och kämpat"

Den 16 juli fyllde Emilio 55 år. I samband med hans födelsedag passade Bianca på att hylla honom på sin Instagram. Där skrev hon bland annat att de gått igenom väldigt mycket tillsammans och att Emilio funnits där för henne när ingen annan gjort det. 

Bianca hyllar Emilio med en fin text. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

"GRATTIS min älskade pappa. Vi har ett otroligt speciellt band du och jag. Varandras största soldater. Du förstår & har alltid förstått mig på ett sätt få gjort/gör. Du ger aldrig upp på mig, aldrig (!!) och ditt förtroende i mig är enormt!! Du har alltid lyssnat, förstått & respekterat mig för den kvinna jag är. Du har gråtit med mig, kämpat med mig, skrattat med mig & jag är så tacksam för alla stunder du har funnits där för mig & krigat när ingen annan har velat lyssna", skriver hon bland annat. 

Emilio svarade snabbt genom att kommentera. 

"Bianca min älskling jag är helt mållös!!! Du & jag!!! ALLTID. Älskar dig så!! Pappas flicka!!!". 

Födelsedagen firar han i Frankrike tillsammans med sin fru Åsa Ingrosso