Stockholm

Carolina Gynnings följare i chock efter bilden: "Är det en snopp?"

Carolina Gynning njuter av sin semester vilket hon delar med sig av på sociala medier. Men efter hennes senaste bild brast många av hennes följare ut i skratt. "Är jag den enda som tänker på det?".


Carolina Gynning, 41, är single as a pringle och njuter för tillfället av sommaren tillsammans med sina två döttrar. Just nu befinner sig familjen på Ibiza som Carolina många gånger berättat är hennes favoritplats på jorden. 

Gynning bor med barnen i hennes alldeles egen lägenhet vid havet. 

I en intervju med Expressen berättade hon att hon varit på Ibiza sen hon var 22 år och att hennes barn älskar att vara där lika mycket som henne. 

Carolina på röda mattan. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag har tagit med barnen till Ibiza i alla år och de älskar att vara där. Till och med barnen där känns friare än i Sverige. Det är jämt massa häftiga arrangemang där det är både house-DJ:s och barnland med massa roliga saker, berättade hon då.

Chockar följarna

Carolina ser titt som tätt till att uppdatera sina följare på Instagram om hur hon har det, men den senaste bilden fick många att sätta morgonkaffet i halsen. 

På bilden står hon och poserar med en glass. Smaskigt tänker du – men det följarna reagerade på var att glassen är formad som ett manligt könsorgan.

Carolinas följare fick sig ett gott skratt.
Carolina Gynning njuter av semstern. Bildkäla: Instagram

Medvetet eller inte – Gynning ser ut att må gott och ha det riktigt bra. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.