Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos miljonregn efter affären: "Bara början"

- 22/07/2020, 16:29

Bianca Ingrossos företag Caia har skrivit på ett miljonkontrakt, som en satsning för att göra företaget till en internationell succé. Enligt uppgifter handlar det om en summa på 200 miljoner kronor.

Influencern Bianca Ingrossos framgångar blir allt större. Med över en miljon följare på Instagram, lyckade tv-framträdanden och en aktiv Youtube-sida har hon kommit att bli ett av Sveriges mest kända ansikten.

200 miljoner

Hon har även lyckats extremt bra med sitt sminkmärke Caia, som under 2019 gjorde en vinst på 5,5 miljoner kronor.

Sminkföretaget Caia har haft enorma framgångar. Bildkälla: Instagram
Sminkföretaget Caia har haft enorma framgångar. Bildkälla: Instagram

Tidigare ägde Bianca 29 procent av aktierna i bolaget och nu har hon skrivit under miljonkontrakt med företaget Verdane, som köpt lite mer än 50 procent av aktierna. Enligt Di handlar det om 200 miljoner, vilket influencern tjänar 60 miljoner kronor på.

"Bara början på resan"

Detta är enligt Bianca bara början. Hon vill tillsammans med sina kollegor expandera företaget internationellt.

”Jag är supernöjd men det här är ju bara början på resan. Tillsammans ska vi bygga Caia till en internationell succé och det är ju då de stora värdena skapas”, skriver influencern i ett uttalande till Di.