Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nicole Falcianis glassdejt: "Vem är den mystiske mannen?"

- 23/07/2020, 09:42 -

Nicole Falciani har de senaste månaderna gått igenom en väldigt tuff tid efter uppbrottet från Eric Saade. Men i sin senaste video ser vi en gladare Nicole som ger sig ut på glassdejt med en man som hon ej avslöjar identiteten på.

Det var i maj månad som Nicole Falciani, 23, meddelade att förhållandet mellan henne och pojkvännen Eric Saade, 29, var över. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under sommaren, men förlovningen bröts och bröllopet ställdes in.

Bröllopet var redan uppskjutet till september, på grund av coronapandemin, men Falciani hade haft sin möhippa, designat sin klänning i en bröllopskollektion för Bubbleroom och allt var fixat och klart. 

Men så plötsligt berättar Eric att han vill göra slut. 

– När han sa att han ville göra slut trodde jag bokstavligt talat att jag skulle dö. Det gjorde fysiskt ont i kroppen. Jag fick svårt att andas och fick ett tryck över bröstet. De första veckorna försökte jag bara överleva. Det är ingen som har dött av hjärtesorg, men jag kände att jag skulle göra det, berättar hon i en intervju med Elle.

Eric och Nicole. Bildkälla: Stella Pictures

I sin senaste video ger nu Nicole sina bästa tips på hur man ska agera efter att ha blivit dumpad. Tipsen är bland annat att lyssna på peppig musik, umgås med nära och kära och att ta sig ett glas vin ibland. 

Ett av hennes sista tips är även att börja dejta igen. 

"Vem är han?"

I videon åker Nicole för att testa glass på en välkänd glassbar i Stockholm. När hon provsmakar glassen frågar hon personen mittemot (som inte syns i bild) om hen tyckte glassen var god. Man hör då en mansröst som pratar. 

Självfallet blev hennes följare snabbt nyfikna på vem den mystiske mannen är. Men det väljer Nicole att inte svara på. 

Nicole svarar bara på lamp-frågan. Men inte på vem den mystiske mannen är. Bildkälla: Youtube

Huruvida det är en vän eller dejt är ännu oklart. Men det faktum att Nicole inte vill svara – gör oss alla otroligt nyfikna. 

Härligt att se!

Videon kan du se här.