Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ed Sheeran ska bli pappa – firar med tatuering

- 12/08/2020, 18:42

Ed Sheeran blir när som helst pappa. Artisten är sedan tidigare känd för att ha ett stort intresse för tatueringar, och kommer så småningom att tatuera in sitt barns handavtryck på ryggen.

Senare i sommar blir Ed Sheeran och hans fru Cherry Seaborn föräldrar för första gången.

Paret har varit väldigt lågmälda kring graviditeten och en källa till The Sun avslöjar att Ed och Cherry är exalterade, men har även sett den pågående karantänordern som ett perfekt tillfälle att inte vistas ute så mycket.

– De håller på med de sista förberedelserna hemma och bebisen förväntas komma senare i sommar, säger källan.

Vill tatuera sina barns handavtryck

Artisten har även berättat att han kommer tilldela sin förstfödda en egen tatuering. Det är sedan tidigare känt att Ed gillar tatueringar, så det kommer inte direkt som en nyhet.

En nära vän till artisten och låtskrivaren sade redan i mars att Ed har en tatuering som liknar flera ringar på ryggen, vilken han vill fylla sina barns handavtryck med, skriver The Sun.

– Ed kommer från en stor katolsk familj och han vill ha ett hus fullt med barn. Han har fem cirklar som liknar OS-loggan och i varje cirkel vill han fylla sina barns handavtryck, säger vännen.

Gillar du tatueringar?