Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso i storbråk med Lovisa Worge

- 19/08/2020, 11:14 -

Bianca Ingrosso berättar att hon och nära vännen och arbetskollegan Lovisa Worge nyligen rök ihop ordentligt under inspelningen av Wahlgrens värld.

Lovisa Worge, 23,  har kommit att bli en av Bianca Ingrossos, 25, närmsta vänner sedan Lovisa för lite mer än ett år sedan började arbeta som Biancas assistent. 

Tjejerna umgås nästan dygnet runt då de både arbetar tillsammans och umgås privat. Lovisa slutade nyligen som Biancas assistent då hon nu ska satsa på CAIA 100 procent. 

Worge syns ofta till i Biancas vloggar samt i Wahlgrens värld där de lunchar, jobbar, myser, reser, hänger och festar tillsammans. Tjejerna har börjat benämna varandra som bästa vänner men trots det säger Bianca även att Lovisa är en av de mest proffsiga som hon jobbat med. 

Men precis som för andra sp finns det gånger då tjejerna tycker olika – och då ryker ihop. 

Detta är någonting som fansen kommer att få se på bästa sändningstid.

"Grät"

Det är i sin senaste vlogg som Bianca berättar om sin sommar och livet efter semester. Hon säger att hon inte var riktigt redo att komma hem till Sverige efter vistelsen i Palma men betonar sedan hur tacksam hon är över att kunna jobba med det hon gör och hur skönt det kan vara med rutiner. 

Bianca filmar sedan när hon sitter och godkänner ett nytt avsnitt av Wahlgrens värld. Hon berättar då att att nya säsongen kommer att bjuda på händelser tittarna tidigare inte fått se. 

Bianca Ingrosso
Bianca berättar att det blir en hel del kaos i nya säsongen av Wahlgrens värld. Bildkälla: Stella Pictures

– Ingen säsong tidigare har varit så här äkta. Jag och Lovisa har ett storbråk som är rätt illa. Allt bara skedde och kamerorna var på. Jag grät och det var kaos. Jag kommer även att bråka med Phillipe och allt däremellan, säger hon. 

– I mina vloggar väljer ju jag att ta upp kameran och filma men i Wahlgrens värld så styr jag ju inte över vad som filmas, avslutar hon. 

Spännande!

Vill du se hur det såg ut när Bianca och Lovisa träffades för första gången? Det kan du göra här.

Har du bråkat med en vän?