Ex on the beach
Polis har tillkallats till inspelningsplatsen ett flertal gånger. - Foto: TT/Dplay

Polis till Ex On The Beach-inspelning

På grund av sabotörer har Ex on the beach-produktionen tvingats larma polisen ett flertal gånger under inspelningen. "Finns galna människor".


Inspelningen av Ex on the beach Sverige är i full gång och på grund av rådande pandemi-omständigheter spelas årets säsong in på västkusten. Detta var någonting som ex-fansen (tillsammans med Instagramkontot Exonphspoiler) snabbt nosade reda på – vilket inte varit till produktionens fördel. 

Ex on the beach-inspelningen har utsatts för sabotage. Bilden är från förra årets säsong. Bildkälla: Dplay

Med smällare och hög musik har inspelningen flertalet gånger saboterats – och dessutom har inkräktare försökt ta sig in med hjälp av mörkerkikare, berättar Aftonbladet.

Dplay och produktionsbolaget Meter tvingades snabbt anlita fler vakter för att patrullera området och försöka hålla oinbjudna inkräktare på avstånd.

– Det har varit ganska mycket spring på tomten. Det är lite speciellt att se små knottar springa runt med sina telefoner och så ser man alltid nån sitta med kikare, säger en deltagare till Aftonbladet. 

Polisen har fått anlända till inspelningen flera gånger. Bildkälla: TT

Deltagarna berättar också i samma intervju att de varit oroliga över att någon ska sikta fyrverkerier mot huset. 

Utöver det så stannade även en båt till med ett gäng medelålders män som spelade så pass hög musik att polisen fick larmas på nytt då det störde inspelningen. 

Målat med färg på hästar

Ett närliggande ridhus har också märkt av ovälkomna besökare då de upptäckte att några av hästarna hade någon typ av färg på sina pälsar. Grannarna till ridhuset har då och då sett ungdomar varit inne och försöka klappa hästarna vilket gjort djuren oroliga. 

– Vi kan ju inte säga att det är ungdomar som lockats hit för att titta på inspelningen, men det är vårt antagande för att det har hänt under den här perioden, säger ridklubbens ordförande Cecilia Kjerstadius ill Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?