Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos stöd till Linn Ahlborg: "Avundsjuka"

- 21/08/2020, 10:39 -

Efter det uppblossade bråket mellan Linn Ahlborg och Antonija Mandir har nu Bianca Ingrosso valt att säga sitt.

Tidigare i veckan skrev Nyheter24 en sammanfattning om den infekterade relationen mellan Linn Ahlborg och Antonija Mandir.

Det var redan förra året som influenser-tjejerna råkade i luven på varandra. Detta efter att Antonija varit på ett event där hon stött på Linn, som då ska ha hälsat på alla i sällskapet utom Antonija. Linn svarade snabbt att Antonija borde ha tänkt till en extra gång innan hon hängde ut någon eftersom man kan gå igenom saker som inte alltid syns utåt. 

Linn svarade Mandir. Bildkälla: Instagram

Hon syftar på att hon just då, på grund av många anledningar, inte mådde så bra. 

Antonija svarade i sin tur på sin Instagram att man inte ska vara elak mot andra "bara för att man mår skit" och att det är skillnad på att hälsa på hela sällskapet förutom en.

I veckan har konflikten återuppstått efter att Antonija gav Linn en gliring på sin Instagramstory. Mandir menade att Linns kommande klädkollektion har plagg som är snarlika plagg från Antonijas egen kollektion. Linn å andra sidan svarade med att fråga hur Antonija egentligen mår...

Bildserien från tjejernas stories. Bildkälla: Instagram

I sin senaste video har hon även visat upp ett plagg från sin kollektion med orden ”Det här har ju Antonija redan gett er gratisreklam för så det tackar man ju för”

”Avundsjuka”

Någon som nu också hoppat in i ringen är Bianca Ingrosso. På sin Instagramstory publicerade hon en bild på Linn där hon skrev en text som tydligt visade att hon står på Ahlborgs sida. ”Avundsjuka människor kan step aside”

Bianca Ingrosso stöttar Linn. Bildkälla: Stella Pictures
Linn Ahlborg
"Avundsjuka människor kan step aside". Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram