Måndag 25 Okt
Stockholm

Gunilla Perssons monsterräkning – måste betala 600 000 kronor

Gunilla-Persson-maste-betala-600-000-kronor-for-mammans-sjukhusrakning
Gunilla Persson måste betala 600 000 kronor för mammans sjukhusräkning. Foto: Stella Pictures (montage)

Gunilla Perssons mamma Iris Persson har vårdats på ett sjukhus Santa Monica, USA. Besöket ledde till en saftig räkning som skickats till Gunilla själv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Gunilla Persson, 61, har tagit hand om sin mamma Iris Persson, 94, i sitt hem i över nio år.  

Nyligen behövde Iris Persson läggas in på ett sjukhus i Santa Monica, USA. På Instagram berättar Gunilla Persson om besöket – och hur hon får stå för den dyra sjukhusräkningen.

"Gud är så god att han låter henne överleva ännu en gång. Sjukhusräkningen på närmare 70.000 dollar går till mig eftersom mammas dåliga försäkring inte täcker kostnaderna den här gången på sjukhuset", skriver hon. 

Ja, hollywoodfrun behöver alltså hosta upp motsvarande 600 000 kronor för vistelsen. 

"Vägrade flytta på mamma"

Även på sin blogg har Gunilla Persson berättat om den stora räkningen. 

Där beskriver hon hur hon vaknat av ett telefonsamtal från sjukhuset där de förklarat vad det skulle kosta att ha kvar mamman på sjukhuset:

"Telefonen väckte mig med en röst från sjukhuset som sa att mamma mådde bättre men att hon skulle förflyttas till ett sämre sjukhus på grund av att hennes försäkring inte täckte behandlingen på UCLA sjukhuset i Santa Monica. Det fick mig alltså, eftersom att jag vägrade att flytta på mamma, att skriva under att jag skulle bli ansvarig for närmare 70.000 dollar för hennes vård", skriver hon på bloggen

Läs mer: Kaos bland Gunilla Perssons fans efter bilden på dottern Erika

Kommentera
Kopiera länk
Dela