Kaos bland Gunilla Perssons fans efter bilden på dottern Erika

Gunilla Persson publicerade nyligen en bild på sin 18-åriga dotter Erika på sin Instagram. Det hon inte visste var att bilden skulle skapa kaos bland hennes följare.


Gunilla Persson, 62, är konstant ett namn på svenska folkets läppar och håller sig i rampljuset både på tv och på sociala medier. Utöver att dela med sig från sin vardag borta i Los Angeles tycker The Gunilla (som hon heter på Instagram) om att lägga upp bilder på dottern Erika Persson, 17, på sina sociala medier. 

Erika Persson. Bildkälla: erikaperss0n instagram

– Hon har ärvt mina långa ben och modellutseende, påpekade Gunilla stolt i senaste säsongen av Hollywoodfruar. 

"Nakenbilder"

Ofta syns dotter bli överöst av komplimanger och stöttande ord av fansen – men andra toner, det blev det efter den senaste bilden som Gunilla la upp. 

"Mitt enda barn, en kopia av mig i kroppen från då jag var ung. Bra att få hjälp med allt trädgårdsarbete. Nej, jag skojar. Jag har trädgårdsmästare", skrev Gunilla till bilden. Bildkälla: thegunilla instagram

"Varför postar du nakenbilder på din dotter?"

"Oj vad hon är mager"

"Skulle aldrig lägga ut liknande bilder på mina barn eller barnbarn"

"Hon är för smal"

"Är din dotter ok med att du postar halvnakna bilder på henne?"

Efter att flera hundra kommentarer haglat in gav sig Gunilla in med näbbar och klor för att försvara sin dotter. 

Ett av svaren till en följare.Bildkälla: thegunilla instagram

Många följare har nu även gått in med hårdhandskarna för att försvara Gunilla och Erika. 

"Har roligt ihop"

Det hela gjorde att Gunilla skrev ut ett meddelande till följarna på sin blogg.

"Jag tar nästan alla bilder på Erika och vi har roligt ihop och det glädjer mig nu i vårt nya levnadssätt att vi kommer varandra närmare då vi alltid är tillsammans. Jag vet med säkerhet att man aldrig öppet kritiserar en överviktig tjej som lägger ut bilder på sig själv i bikini eller i det har fallet, ett kort bomullslinne och shorts. Alla kvinnor är fina trots en eventuell fetma, det vill jag verkligen säga MEN man tycker att det är helt okey att kommentera och kritisera om hur smal en tjej är", skrev Gunilla på bloggen. 

"Och ska vi verkligen behöva anpassa oss efter vad dreglande snuskhumrar ser och tänker?", avslutade hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

1 timme sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

1 timme sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

2 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

3 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.