Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lojsan svarar Bianca efter kritikstormen: ”Testa byta liv”

- 08/09/2020, 15:59

Bianca Ingrosso säger att hon inte förstår sig på människor som går och lägger sig tidigt. Lovisa "Lojsan" Wallin svarar att de kanske borde testa byta liv.

Bianca Ingrosso, 25, satt igår kväll uppe och pratade med sina kära Instagram-följare om att hon är en riktig nattuggla som gärna vill vara vaken ett bra tag efter midnatt. 

– Människor som redan ligger och sover får inte njuta av kvälls-myset, säger hon och konstaterar att klockan är runt 22.30. 

Hon tar upp att hennes influencer-kollega Lovisa "Lojsan" Wallin, 27, går och lägger sig vid 21-tiden, vilket Bianca anser är middagstid.

– Vad är det för fel på er? Jag fattar inte, fortsätter Bianca i Instagram-storyn. 

Bianca fortsätter med att berätta att det genast börjar trilla in arga meddelanden i hennes DM, från följare som berättar att dom har barn och ett jobb som gör att de behöver gå upp tidigt. 

– Jag har också ett jobb, jag går upp vid 07-07.30, säger hon. 

Läs mer här. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso får kritik efter senaste Instagramstoryn. Bildkälla: Instagram.

Testa byta liv

Nu svarar Lojsan med en egen story där hon förklarar att hon behöver lägga sig tidigt eftersom hon oftast går upp vid 05.30. 

Lojsan är tvåbarnsmamma till den snart två år gamla sonen Todd och dottern Tintin som föddes i maj i år. 

"Vi borde byta liv en vecka så lovar jag att du också vill sova tidigt" skriver hon som svar till Bianca.