Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter uppbrottet – så är Sigrid och Samirs relation idag

- 02/09/2020, 11:22 -

Sigrid Bernson och Samir Badran träffades i Let's Dance 2018. Efter att det tagit slut hade inte paret någon vidare kontakt – men hur är det egentligen idag?

Snart två år har gått sedan tv-profilen– och artisten Samir Badran var med och tävlade i Tv4:s succéprogram Let's Dance. I tävlingen dansade han tillsammans med Sigrid Bernson, och under tävlingens gång växte kärleken fram mellan dem.

Men en dag 2019 skrev Sigrid ut att kärlekssagan kommit till ett slut. 

På Instagram skrev hon då:

"Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom.. Samir har valt att göra slut. Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå  Det vi har delat har varit så genuint fint och jag skulle aldrig göra det ogjort." 

"Jag är inte ledsen för att jag vill ha tillbaka Samir, men däremot är jag ledsen för att jag inte tycker det finns någon respekt"

Samir däremot kände att det skulle vara kul att vara vän trots uppbrott.

"Jag vill vara vän med henne men tror inte hon vill. Vi har tyvärr inte hörts sen det tog slut vilket e fett tråkigt. Hon är ändå en jävligt skön tjej liksom och trots att vi inte är tillsammans skulle jag gärna fortsatt vara hennes vän!”, skrev han i ett sms till Expressen.

Sigrid skrev ut ett meddelande där hon berättade att det tagit slut med Samir. Bildkälla: Instagram

Så ser det ut idag

Idag är både Sigrid och Samir lyckliga på varsitt håll. Samir är förlovad med flickvännen Julia Sundqvist som han friade till under inspelningen av Talang. Ringen han friade med är värd 165 000 kronor.

Samir och Julia.Bildkälla: Instagram/juliasundquist

Sigrid är tillsammans med artisten Robin Bengtsson och paren har nyligen köpt ett hus tillsammans. 

Fina lilla familjen. Bildkälla: Instagram/sigridbernson

Men hur är Sigrid och Samirs relation idag då? Hörs de någonting alls?

Och nej, ännu har de inte tagit upp någon kontakt direkt.