Tisdag 19 Okt
Stockholm

Bianca Ingrosso stoppade slagsmål – mitt på öppen gata

Det var under helgen som Bianca Ingrosso var på väg hem från en middag ute. Plötsligt fick hon syn på ett gäng unga män som slogs. "Folk bara kollade på".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Mycket kan hända på väg hem eller också på väg ut från sitt hem.

Petra Tungården, 32, skrev tidigare i veckan på sin blogg att hon nyligen blev brutalt rånad mitt på blanka dagen. Hon befann sig på Riddargatan i Stockholm när en man hoppade på henne bakifrån.

Den maskerade gärningsmannen hotade henne med kökskniv och en annan man på motorcykel ska samtidigt ha knuffat bort Tungårdens vän. Mannen ska ha tvingat Tungården att ta av sig sin klocka och sedan åkt i väg med den på motorcykeln. Några män på gatan ska ha sett händelsen och lyckas brotta ner gärningsmannen tills att polisen anlänt på platsen. 

Hon skrev på bloggen att hon tänker sälja klockan då hon absolut inte vill gå runt med något som kan leda till att folk attackerar en.

Någon som fick bevittna någonting helt annat på vägen hem från en middag var Bianca Ingrosso. Bianca fick nämligen syn på ett vildsint slagsmål vilket gjorde att hon snabbt sprang dit för att stoppa det hela.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures
"Folk bara stod och tittade på", skriver Bianca.Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

"Jag sprang så klart fram och skrek för att stoppa det då folk bara stod och kollade på. När grabbarna efteråt stod och hyllade varandra att det var "bra jobbat och det enda rätta du kunde göra" ifrågasatte jag och påpekade vilka töntar de är som står och har ett sånt samtal. Då möttes jag av skratt i ansiktet", skriver Bianca. 

"Ni män, eller förlåt, pojkar är nollor", avslutade hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela