Fredag 22 Okt
Stockholm

Miljonsiffran stämde inte: "Så mycket drog CAIA in egentligen"

Det är i sin nya vlogg som Bianca Ingrosso avslöjar att siffran som läckte ut till tidningarna efter miljonaffären med CAIA inte stämde. Och hon hintar också om hur mycket det egentligen handlar om.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det flyter minst sagt på för  Bianca Ingrosso, som på bara några år gjort stora framgångar både på Youtube, i tv-rutan och som företagare. 

Hennes sminkföretag CAIA har det nämligen gått spikrakt uppåt för. Det var i juli som det meddelades att Bianca tillsammans med sina kollegor på företaget skrivit under en affär med det svenska riskkapitalbolaget Verdane. Det har Nyheter24 skrivit om här.

Det klirrar i i kassan för Bianca Ingrosso. Bildkälla: Youtube

Siffran som nådde allmänheten berättade att det hela handlade om omkring 200 miljoner kronor.

Men nu berättar Bianca att detta inte stämmer. 

"Mycket, mycket mer"

Det är i hennes senaste vlogg som hon kör en Q/A för sina nyfikna fans där hon bland annat pratar om kärlekslivet, ekonomin, CAIA och sin bulimi. Då får hon en fråga gällande miljonaffären och väljer då att svara ärligt. 

Bianca fick som väntat pengafrågan. Bildkälla: Youtube

– Nej, siffran stämmer inte. Det var mer. Faktiskt väldigt mycket mer. Men jag vill verkligen att ni ska veta att jag aldrig tar detta för givet och jag tar aldrig er för givet. Jag trodde aldrig att jag skulle vara här.. i mitt liv. Och jag är sjukt stolt och glad över hur allt blivit med CAIA. Vi jobbar just nu med omkring 250 produkter, säger Bianca.

– Men ja. Jag är ekonomiskt oberoende, avslutar hon. 


Kommentera
Kopiera länk
Dela