Söndag 28 Nov
Stockholm

Här är kändisarna på OnlyFans: "Visar ALLT"

Kändisar på OnlyFans
Kändisar på OnlyFans. Foto:

På OnlyFans säljer nu kändisarna bilder och videos på sig själv. Något som drygar ut kassan rejält. Här är kändisarna som finns på OnlyFans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

OnlyFans har funnits i fyra år, och i början var det mest glada amatörer som sålde avklädda bilder för att tjäna sig en hacka. Men sedan Beyoncé gav en shoutout till OnlyFans i Megan Thee Stallions "Savage" remix så ökade populariteten enormt.

Flera kändisar har nu anslutit sig till sajten. Skådespelerskan Bella Thorne satsar på naket material – och har mötts av mängder av kritik. Detta då många menar att hon tar andra kvinnors jobb.

Bella Thorne gör succé på OnlyFans. Bildkälla: Instagram/bellathorne

"Respekt till de kvinnor som säljer sex för att betala räkningarna istället som du, som glorifierar det. Tänk på alla visningar som du snor från de som försöker lyckas", kommenterar en person på Bellas Instagram.

"Sååå du kommer bara ta pengar från kvinnor som kommer får ingenting. Jag har tappat respekten för dig. Om du är så uttråkad, börja jobba med välgörenhet och sluta snorta kola. Lycka till", skriver en annan.

Videos på fötter

Artisten Blac Chyna kränger videos på sina fötter för de som gillar sådant medan rapstjärnan Cardi B använder sig av OnlyFans för att skapa en bättre och mer intim relation med sina fans.

På Instagram deklarerade Cardi att hon absolut inte kommer visa några privata delar utan fokus kommer att vara att "prata om pågående rykten och dela med sig av bitar från hennes privatliv".

Aaron Carter finns även han på OnlyFans. Bildkälla: Stella Pictures

Annorlunda är det för artisterna Aaron Carter och Tygade har nämligen något helt annat i görningen...

Tyga kränger regelrätt porr på OnlyFans. Bildkälla: Twitter/Tyga

I klippet ovan ser du kändisarna som finns på OnlyFans.

Nyligen skrev Nyheter24 om Timothy Stokely som grundade OnlyFans. Han har sett över en miljon porrfilmer. – Man blir immun, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela