Tyga på OnlyFans
Tyga på OnlyFans

Fansens teori: Därför säljer Tyga porr på OnlyFans

"Rack City"-rapparen Tyga fick många fans att sätta kaffet i halsen när han lanserade sin OnlyFans. Nu spekuleras det kring anledningen...


Det var tidigt under lördagsmorgonen som en väldigt privat bild på vad som påstås vara rapstjärnan Tygas snopp började spridas. 

Bilden visar vad som sägs vara artistens könsorgan – men flera fans reagerade på tajmingen av "läckan", skriver Page Six.

Kort därefter så lanserade nämligen Tyga, 30, sin profil på OnlyFans. Där kan personer sälja bilder, videos och annat material till sina följare för en månadskostnad.

OnlyFans anses mest vara en vuxensida där det säljs avklädda bilder och klipp. Men stjärnor som till exempel Cardi B använder sig av sajten för att skapa en mer intim relation till sina fans – utan sexbilder.

Tyga har skapat en sida på OnlyFans.

Fansens teorier: "Blir utpressad"

Just det faktum att Tygas påstådda snoppbild började spridas bara timmar innan han lanserade sin OnlyFans har nu väckt reaktioner.

– Hans nakenbilder läckte inte. Han har inte mycket pengar kvar och det här är den perfekta ursäkten – att starta en OnlyFans för att tjäna pengar. Du är inte smart Tyga, skrev en person, rapporterar Page Six.

Andra vilda teorier är att Tyga sprider nakenbilder på sig själv eftersom han försöker förekomma någon som utpressar honom att sprida hans nakenbilder, skriver Hiphop Wired.

På sitt konto lägger Tyga upp regelrätta porrbilder. En bild visar hur Tyga biter en spritt språngande naken kvinna i rumpan. En annan bild visar hur Tyga är omringad av sju nakna kvinnor. Vissa utför sexuella handlingar på varandra.

Teorierna går isär om Tygas OnlyFans. Bildkälla: Stella Pictures.

Den som vill följa Tyga betalar cirka 150 kronor i månaden för materialet, skriver Page Six vidare.

I september hade "Rack City"-stjärnan ett och annat att säga om sin satsning på OnlyFans.

– Det är en ny plattform där jag kan prata direkt med mina fans och ge dom exklusiv musik, bilder och videos. De kan verkligen se mer av mitt liv än tidigare, och få en intim inblick i vad jag gör varje dag. Det kommer att bli lit', sa Tyga då.

Och ja, vi får väl onekligen säga att det blev med betoning på intimt.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

2 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

2 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

2 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

3 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.