Tisdag 30 Nov
Stockholm

Åsa Ingrosso: "Hjälp mig att förstå!"

Åsa Ingrosso förstår inte varför folk har ett behov av att hata.
Åsa Ingrosso förstår inte varför folk har ett behov av att hata. Foto: Bildkälla: Youtube och Instagram.

Bianca Ingrosso har utsatts för väldigt mycket näthat på senaste tiden. Nu ryter Biancas styvmamma Åsa Ingrosso ifrån och undrar varför människor har ett behov att att trycka ner andra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 25, är en av Sveriges största influencers. Hon syns på sina sociala medier, reality-showen Wahlgrens värld och som jurymedlem i Talang. Hon har ett eget sminkmärke och är nu aktuell med en klädkollektion tillsammans med Nelly.com. 

25-åringen är minst sagt framgångsrik för sin ålder och blev i år ekonomiskt oberoende. Trots alla framgångar har Bianca på senaste tiden fått utstå en hel del hat på sina sociala medier.

Bianca röt själv emot förra veckan på sin Instagramstory. Hon skev då att hon är medveten om att man får ta skit och kritik som offentlig person, men att det nu har gått över styr och att hon blir riktigt ledsen av alla påhopp om hennes utseende.

Bianca Ingrosso har fått väldigt mycket hatkommentarer om hennes utseende på senaste tiden. Bildkälla. Stella Pictures.

Åsa Ingrosso ryter ifrån

Biancas pappa Emilio Ingrosso, 55, har varit gift med Åsa Ingrosso, 44, sedan 2015. Nu skriver Åsa ett långt inlägg på Instagram där hon ställer sig bakom sin styvdotter och ber kvinnor i hennes egna ålder sluta trycka ner andra kvinnor. 

"Vi är alla kvinnor, vi har alla fått uppleva hets, stress och vad skönhetsjakten får oss att känna." skriver hon. 

Åsa skriver vidare att hon undrar om dessa följare kan förklara varför de känner ett så stor behov av att attackera Bianca. 

Biancas styvmamma Åsa Ingrosso och pappa Emilio Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

"Finns mer än det ni ser på TV"

Åsa fortsätter inlägget och skriver att den Bianca som syns på TV inte är hela Bianca, att hon är en annan person med familjen. Hon skriver att meningen med ett TV-program är att det ska vara underhållande och att folk ska vilja titta vidare.

"Den fina, mjuka, goa flickeunge vi känner och älskar får ni aldrig se. Å det ska ni inte heller. Den personen är hennes. Hon är vår. Familjens." skriver hon. 

Hon tydliggör även att familjen har högt i tak och att folk måste förstå att mycket är på skämt. 

Bianca kommenterar inlägget med massa hjärtan och tackar för de fina orden. 

"Jag älskar dig mest av allt", skriver hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela