Penny Parnevik pratar om att man inte alltid behöver vara en stark mamma.
Penny Parnevik pratar om att man inte alltid behöver vara en stark mamma. - Foto: Bildkälla: Instagram och Youtube.

Penny Parneviks bråk med läsarna – om sonens förskola

Penny Parnevik frågar på sin Instagram vad föräldrar känner för att deras barn ska börja på förskola. Svaren gör henne ledsen.


Penny Parnevik, 23, fick sitt första barn Atticus för strax över ett år sedan, med fästmannen Douglas Murray, 40. Nu är hon gravid med bebis nummer två. 

Penny la ut ett inlägg på sin Instagram där hon frågade sina följare om någon annan är lika redo som hon för att deras barn ska börja förskolan. Nu tar hon upp i en YouTube-video att kommentarsfältet gjorde henne väldigt ledsen. 

Penny har sonen Atticus med Douglas Murray. Bildkälla: Instagram.

"Jag hatar den här kommentaren" 

Penny läser upp några olika kommentarer från inlägget och fastnar vid en. Det är en kommentar där en mamma skriver att hon brukar vänta tre år med att sätta sina barn i förskola och att hon inte skaffar barn för att lämna bort dem. 

– Förlåt, alla får känna vad de känner, men jag hatar hur hon skrev det här, säger Penny.

Hon säger att hon tycker att det är jättehärligt att mamman njuter så mycket av bebisåren med sina barn. Men hon understryker att det är ett riktigt tufft att vara mamma, vilket gör att man behöver stöd i form av familj, vänner och barnvakter. 

Till exempel hade hon själv barnvakt när Atticus var runt en månad gammal. 

– Hon har egna barn och har varit barnvakt i 20 år, jag har varit mamma i en månad, hon har bättre koll än jag, säger hon. 

Penny önskar att fler mammor skulle våga prata om att man inte alltid behöver tycka om att vara en mamma. 

Penny blir upprörd av en kommentar från en mamma. Bildkälla: YouTube.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".