Måndag 6 Dec
Stockholm

Bianca och Phillipe i storbråk – grannarna hörde Bianca skrika

Bianca Ingrosso har flera gånger berättat om hennes och pojkvännen Phillipe Cohens storbråk. Och denna gång var det så pass att grannarna dök upp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är i kvällens Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso berättar om att hon haft ett storbråk med pojkvännen Phillipe Cohen

Bianca har tidigare berättat om parets vilda bråk och att det smällts i dörrar och stormats ut från restauranger. Och denna gång var det så pass att grannarna knackade på. Inte nog med det så fick Pernilla Wahlgren avbryta en middag med sin bror Linus Wahlgren för att kasta sig in i en taxi för att kunna dyka upp hemma hos paret. Även Biancas vän Melina Criborn dök upp för att lugna ned situationen. 

Bianca och Pernilla dagen efter bråket. Bildkälla: Dplay

– Igår blev det ett jävla tjafs mellan mig och Phillipe, ni vet de gångerna som kommunikationen inte är på topp haha. Så man blir så arg så man tappar all kontroll och sunt förnuft. Vi kunde inte lösa det så jag ringde dit mamma, berättar Bianca. 

"Ni vet hur det är", säger Bianca. Bildkälla: Dplay

– Jag satt och hade en mysig middag så ringde Bianca och var ledsen och hade bråkat med Phillipe. Och när jag då pratar med Phillipe i telefonen så plingade det på grannar hemma hos Bianca då de hört henne skrika och var oroliga, berättar Pernilla. 

– Phillipe sa att det stod hur många grannar som helst utanför, frågar Pernilla.

– Ja, och en av dem sa åt mig med mitt namn. Bianca, lugna ned dig. Nej men jag kan inte ens tänka på det här med, säger Bianca. 

Hon avslutar samtalet med att säga att hon ser fram emot att gå i parterapi. 

Se klipp från programmet i spelaren ovan. 

Avsnittet sänds torsdag 24 september kl 21:00 på Kanal 5 och finns redan på Dplay.

Kommentera
Kopiera länk
Dela