Tisdag 30 Nov
Stockholm

Alice Stenlöf om relationen med Jireel: "Känns som jag ljugit"

Alice Stenlöf och Jireel
Alice Stenlöf och Jireel. Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och Jireel är riktigt nykära – men det finns en sak som skaver för Alice. Nu väljer hon att berätta för fansen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under sommaren har det tisslats och tasslats om huruvida influencerprofilen Alice Stenlöf, 24, och rapstjärnan Jireel, 20, är ett par. De fångades på bild tillsammans under en het semester till Rhodos, och på Instagram la de även ut bilder från samma lyxhotell.

Varken Alice eller Jireel har velat kommentera sin romans – fram tills förra veckan. Då orkade inte paret smyga mer med sina känslor, och på Instagram la Alice ut en bild för att bekräfta relationen.

"Han gör mig glad", skrev Alice till en bild som visade det nykära paret posera framför en spegel. Bilden har över hundra tusen likes – något av ett rekord för Alice.

Jireel och Alice Stenlöf är riktigt nykära. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Berättar om dåliga samvetet

I sin senaste vlogg så bjuder Alice in fansen till sin vardag med Jireel. Vi får bland annat följa med på parets biodejt och när det vankas helgfrukost. 

Men en sak gnager inom Alice. Nämligen att hon höll relationen hemlig från sina följare.

– Jag har ju gått och blivit kär. Jag har svårt att säga det här för det känns som att jag har ljugit för er. Jag har gått och blivit jättekär. Ni har förstått det nu. Men jag har inte velat prata om det här på YouTube för jag har velat hålla det för mig själv, berättar Alice och fortsätter:

– Det blev så. Det var inte min plan. Men hur mycket av livet som planeras blir som det är tänkt ändå? Nu vet ni. Jag är väldigt lycklig, säger Alice i vloggen.

Grattis till kärleken säger vi!

Kommentera
Kopiera länk
Dela