Nu börjar Lovisa Worge att plugga

Lovisa Worge är Bianca Ingrossos högra hand. Det kom därför som en chock för många när hon berättade att hon nu ska börja plugga.


Lovisa Worge, 23,  har kommit att bli en av Bianca Ingrossos, 25, närmsta vänner sedan Lovisa för cirka tre år sedan sedan började arbeta som Biancas assistent. 

Worge syns ofta till i Biancas vloggar samt i Wahlgrens värld där de lunchar, jobbar, myser, reser, hänger och festar tillsammans. Tjejerna har börjat benämna varandra som bästa vänner men trots det säger Bianca även att Lovisa är en av de mest proffsiga som hon jobbat med. 

– Det finns ingen som jobbar mer än dig i den här branschen. Du kliver ju upp supertidigt och jobbar till 00.00 på natten, säger Bianca till Lovisa i sin senaste video. 

– Du gör allt det administrativa. Svarar på alla mail, tar all kontakt med samarbeterspartners, tar alla samtal och så vidare. Detta när det kommer till både Wahlgrens värld och CAIA. Du är även med mig jämt. På egentligen allt utom plåtningar. Men du är med på alla möten och på allt när det kommer till schemaläggning och så vidare, säger Bianca.

Lovisa och Bianca körde en liten frågestund. Bildkälla: Youtube

Lovisa lägger till att hon tycker om sina arbetsuppgifter och även lite om hur framtiden ser ut. 

– Vi kommer ju att ta in en till assistent nu. Eller en ny så att det delas upp lite mer. För nu ska jag ju även börja plugga i vår.

– På Handels!, säger Bianca och syftar då på Handelshögskolan i Stockholm.

– Nej Handels tar tyvärr bara in på hösten så det blir Stockholms universitet först, svarar Lovisa.  

Tjejerna berättar sedan att det inte gått så bra att hitta en ny assistent åt Bianca då det helt enkelt inte funnits tid.

/
Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

3 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

3 timmar sedan
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

3 timmar sedan
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

idag 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.