Nu börjar Lovisa Worge att plugga

Lovisa Worge är Bianca Ingrossos högra hand. Det kom därför som en chock för många när hon berättade att hon nu ska börja plugga.


Lovisa Worge, 23,  har kommit att bli en av Bianca Ingrossos, 25, närmsta vänner sedan Lovisa för cirka tre år sedan sedan började arbeta som Biancas assistent. 

Worge syns ofta till i Biancas vloggar samt i Wahlgrens värld där de lunchar, jobbar, myser, reser, hänger och festar tillsammans. Tjejerna har börjat benämna varandra som bästa vänner men trots det säger Bianca även att Lovisa är en av de mest proffsiga som hon jobbat med. 

– Det finns ingen som jobbar mer än dig i den här branschen. Du kliver ju upp supertidigt och jobbar till 00.00 på natten, säger Bianca till Lovisa i sin senaste video. 

– Du gör allt det administrativa. Svarar på alla mail, tar all kontakt med samarbeterspartners, tar alla samtal och så vidare. Detta när det kommer till både Wahlgrens värld och CAIA. Du är även med mig jämt. På egentligen allt utom plåtningar. Men du är med på alla möten och på allt när det kommer till schemaläggning och så vidare, säger Bianca.

Lovisa och Bianca körde en liten frågestund. Bildkälla: Youtube

Lovisa lägger till att hon tycker om sina arbetsuppgifter och även lite om hur framtiden ser ut. 

– Vi kommer ju att ta in en till assistent nu. Eller en ny så att det delas upp lite mer. För nu ska jag ju även börja plugga i vår.

– På Handels!, säger Bianca och syftar då på Handelshögskolan i Stockholm.

– Nej Handels tar tyvärr bara in på hösten så det blir Stockholms universitet först, svarar Lovisa.  

Tjejerna berättar sedan att det inte gått så bra att hitta en ny assistent åt Bianca då det helt enkelt inte funnits tid.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

2 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?