Fredag 27 Maj
Stockholm

Nu börjar Lovisa Worge att plugga

Lovisa Worge är Bianca Ingrossos högra hand. Det kom därför som en chock för många när hon berättade att hon nu ska börja plugga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Lovisa Worge, 23,  har kommit att bli en av Bianca Ingrossos, 25, närmsta vänner sedan Lovisa för cirka tre år sedan sedan började arbeta som Biancas assistent. 

Worge syns ofta till i Biancas vloggar samt i Wahlgrens värld där de lunchar, jobbar, myser, reser, hänger och festar tillsammans. Tjejerna har börjat benämna varandra som bästa vänner men trots det säger Bianca även att Lovisa är en av de mest proffsiga som hon jobbat med. 

– Det finns ingen som jobbar mer än dig i den här branschen. Du kliver ju upp supertidigt och jobbar till 00.00 på natten, säger Bianca till Lovisa i sin senaste video. 

– Du gör allt det administrativa. Svarar på alla mail, tar all kontakt med samarbeterspartners, tar alla samtal och så vidare. Detta när det kommer till både Wahlgrens värld och CAIA. Du är även med mig jämt. På egentligen allt utom plåtningar. Men du är med på alla möten och på allt när det kommer till schemaläggning och så vidare, säger Bianca.

Lovisa och Bianca körde en liten frågestund. Bildkälla: Youtube

Lovisa lägger till att hon tycker om sina arbetsuppgifter och även lite om hur framtiden ser ut. 

– Vi kommer ju att ta in en till assistent nu. Eller en ny så att det delas upp lite mer. För nu ska jag ju även börja plugga i vår.

– På Handels!, säger Bianca och syftar då på Handelshögskolan i Stockholm.

– Nej Handels tar tyvärr bara in på hösten så det blir Stockholms universitet först, svarar Lovisa.  

Tjejerna berättar sedan att det inte gått så bra att hitta en ny assistent åt Bianca då det helt enkelt inte funnits tid.

Kommentera
Kopiera länk
Dela