Onsdag 12 Maj
Stockholm

Hon tar över som programledare i Paradise Hotel

Efter Rebecca Stellas plötsliga avhopp har produktionen tvingats hitta en ny programledare till Paradise Hotel. Och det är ingen mindre än Nicole Falciani. Detta avslöjade Aftonbladet under fredagseftermiddagen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Rebecca Stella har varit programledare över "Paradise Hotel" de senaste tre åten. Höstens säsong blir hennes sista. 

Detta då coronapandemin sätter käppar i hjulet. 

"Allt kul har sitt slut, och jag har beslutat mig för att fokusera på annat. Det var inget lätt beslut att ta, men på grund av hur världen ser ut just nu - så var förutsättningarna inte densamma och jag var tvungen att ta ett beslut som var det bästa för mig och min familj", skrev hon på sin Instagram.

Bildkälla: Bertil Enevåg Ericson/TT

Rebecca Stella blev programledare för "Studio Paradise" år 2013. 2017 tog hon över som programledare för "Paradise Hotel" efter Malin Gramer

Hon blir ny programledare

Men nu har produktionen hittat en ny ersättare. Och det är ingen mindre än Nicole Falciani, vilket Aftonbladet kunde avslöja under fredagseftermiddagen.

Nicole Falciani. Bildkälla: Stella Pictures

Nicole arbetar som influenser och har varit i rampljuset sedan barnsben då hon började blogga för tidningen Frida. Idag sysslar hon med allt ifrån Youtube till att skriva böcker.

Under den senaste tiden har hennes break up från Eric Saade varit mycket i rampljuset. Mer om det kan du läsa här.

I en av sina videos har hon hintat om nya jobbet. 

– Det är antagligen det största jag gjort i min karriär. Jag fick nyss samtalet och kan inte förstå att det är sant, sa hon då. 

Presschef Susanne Nylén säger till Aftonbladet att produktionen inte ännu är redo att bekräfta eller dementera någonting. 

– Vi har inga kommentarer till det här i dagsläget. När vi är redo att kommunicera nya programledare så kommer vi att göra det, säger hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela