Söndag 28 Nov
Stockholm

Kenzas ärliga ord om att bli tvåbarnsmamma: "Skuldkänslor"

Kenza berättar om känslorna inför bebis nummer två.
Kenza berättar om känslorna inför bebis nummer två. Foto: Bildkälla. YouTube & Instagram.

Kenza Zouiten Subosic fick sin första son för lite över ett år sedan. Idag väntar hon och maken Aleks förväntansfullt på baby nummer 2. Kenza delar nu med sig av känslorna kring att bli tvåbarnsmamma.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Kenza Zouiten Subosic, 29, meddelade i januari 2019 att hon väntade sitt första barn tillsammans med maken Aleksandar Subosic, 35. I en känslosam och ärlig video berättade hon om att det varit en lång och svår kamp till att bli gravid. 

Idag har paret sonen Nikola, 1, och väntar dessutom ytterligare en liten bebis. Kenza berättar i sin senaste youtube-video att graviditeten var planerad, men att de inte nödvändigtvis var beredda på att det skulle gå så snabbt denna gång. 

Hon berättar även att de tagit reda på könet, men vill hålla det för sig själva ett tag till. 

Kenza väntar sitt andra barn. Bildkälla: Instagram.

Nervös och förväntansfull 

Kenza berättar i sin senaste vlogg att hon och Aleks förstås är otroligt glada och förväntansfulla inför det nya familjetillskottet, men också lite nervösa. Hon konstaterar att de kommer ha två barn under två-årsåldern vilket kan bli tufft i början. 

Men hon understryker att det förmodligen kommer resultera i att syskonen kommer kunna leka och ha kul ihop, precis som hon själv med hennes syskon. 

– Jag försöker tänka att det finns folk som får tvillingar och om dom klarar det så kommer vi klara det här, säger hon i vloggen. 

Familjen Zouiten Subosic är förväntansfulla inför baby nummer 2. Bildkälla: Instagram.

Skuldkänslor för Nikola

Kenza berättar senare att hon har lite skuldkänslor för att det känns som att hon "överger" Nikola när den nya bebisen kommer. Storebror Nikola kommer nämligen hinna börja på förskola i tid med att Kenza övergår till att vara mammaledig med den nya bebisen.

– Det kommer bli svårt att vänja sig vid att vara mammaledig med en annan bebis, berättar hon. 

Kenza avslutar med att hon är såklart är otroligt glad och exalterad inför att bli tvåbarnsmamma och att familjen växer. 

Kenza med urgulliga sonen Nikola. Bildkälla: YouTube.
Kommentera
Kopiera länk
Dela