Torsdag 6 Maj
Stockholm

Känd dokusåpastjärna gripen av polis – togs på bar gärning

En känd svensk profil har gripits
En känd svensk profil har gripits. Foto:

Det var under torsdagen som en känd dokusåpastjärna greps i Stockholm. Detta då han ska ha stulit elsparkcyklar från ett företag. Nu berättar ett vittne om händelsen för Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under torsdagseftermiddagen som ett sparkcykelföretag larmades via SMS. Tekniken i scootrarna hade upptäckt att det skedde en stöld eller något annat onormalt. 

Personer från företaget åkte efter och väntade utanför en lokal i Västerort. Inne i lokalen ska scootrarna ha demonterats.

En video som Nyheter24 har tagit del av visar hur två män kommer ut från lokalen i Västerort. 

Den ena mannen är en välkänd dokusåpaprofil i 25-års åldern. Han har genom åren synts i flera stora tv-produktioner. Han har även hamnat i klammeri med rättvisan ett antal gånger.

Dokusåpaprofilen togs på bar gärning. Bildkälla: Läsarbild

Personerna från sparkcykelföretaget tillkallade då polis, och efter drygt 10 kilometer kunde polisen komma ikapp dokusåpaprofilen och den andra mannen.

Ett vittne berättar för Nyheter24 att bägge männen greps.

– Båda fördes till polisstationen, säger ett vittne till Nyheter24.

Misstänks för narkotikabrott

Enligt uppgifter till Aftonbladet så misstänks även bägge männen för narkotikabrott. Mannen som körde bilen är även misstänkt för rattfylleri, skriver Aftonbladet.

– Två personer har gripits misstänka för stöld, alternativt häleri, säger Christer Berger, förundersökningsledaren på Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Dokusåpastjärnan greps i torsdags. Bildkälla: Läsarbild


Kommentera
Kopiera länk
Dela